Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok nem szeretni a nőkben?
Figyelt kérdés
Mi van ha egy csaj belétek van esve,de nem tudtok róla.Miért megy az agyatokra?Ha nem csúnya egy csaj és egyedül vagytok,miért nem használjátok ki az alkalmat?Csak pasik véleménye érdekel2011. dec. 30. 19:05
11/17 anonim válasza:
Az miért tapadás, h boldog új évet kívánsz neki! :D
12/17 A kérdező kommentje:
Dehát félek basszus.Félek hogy hülyének néz hogy én hogy merek egyáltalán rá gondolni.Félek.
2011. dec. 30. 19:21
14/17 anonim válasza:
Így van, ez a bajod, hogy félsz! Schrödinger macskája! :D
Ha nem szólsz hozzá, akkor fog hülyének nézni.
15/17 anonim válasza:
Na látod, én ezt nem szeretem. Ha valamit mondani akarsz, elmondod és kész. Ne nekem kelljen már a gondolatodat is kitalálni.
16/17 A kérdező kommentje:
Hát.....véletlenül már írtam neki egyszer....akkor 2 órán keresztül chateltünk és normális volt meg aranyos tényleg,de a végén hozzátette hogy nem fogja zaklatásnak venni ha mégegyszer ráírok:D:D:D Ez gúnyolódás volt biztos,ezért félek.
2011. dec. 30. 19:25
17/17 anonim válasza:
Ezt nem szeretem a nőkben. Túl sokat használják az agyukat, amikor nem kéne, és túl keveset, amikor kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!