Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire tudtok szeretni?
Ezt azért kérdezem mert egyre jobban ugy veszem észre, hogy a fiúk sokkal jobban tudnak szeretni mint a lányok, sőt mostanság a csajok lépnek inkább félre, vagy ök szakitanak a pasijukkal, mintsem forditva..
nekem 1 éves kapcsolatom van, de kiváncsi vagyok, hogy ti hogy láttok minket, mennyire tudtok szerelmesek lenni és mi mindent tudtok megtenni egy lányért ? :)
nem egy lelki traumát okoztam már magamnak. volt egy lány, akiért akármit meg tettem volna, és mondjuk rengeteg hülyeséget meg is tettem. (amikért még börtönbe is kerülhettem volna) hihetetlen szerelmes voltam belé, és még mára se múlt el teljesen minden.
ha egy lány megérdemli, akkor elképesztően tudom szeretni.
nem egy lelki traumát okoztam már magamnak. volt egy lány, akiért akármit meg tettem volna, és mondjuk rengeteg hülyeséget meg is tettem. (amikért még börtönbe is kerülhettem volna) hihetetlen szerelmes voltam belé, és még mára se múlt el teljesen minden.
ha egy lány megérdemli, akkor elképesztően tudom szeretni.
16/F
Hát igen a szerelem néha vak...
remélem találsz 1 normálisabb lányt aki nem csinál ilyeneket :S :)
méég irjatok :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy sok lány egyszerűen nem hagyja, hogy szeressék. Az eddigi 4 barátnőmet mind úgy szerettem, hogy szinte bármit megtettem volna értük, de csak egyikőjüknél éreztem, hogy ugyanígy érez. De sajna az is tönkrement. :-( És már egy ideje várom azt a lányt aki elfogad, és szerethetem.
25/f
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.Nagyon tudok szeretni, bármit megtennék azért a lányért akit szeretek. Csak Ő már nem szeret... Vagyis nem tudja h mit érez...:P
Ja és szerintem se nagyon mutatják ki a lányok az érzelmeiket... Attól még lehet h szeretnek, de nem nagyon mutatják ki... Kezd megfordulni ez a fiú lány dolog én úgy látom... Sajnos, mert ez így nem jó...
19/f
Hát igen , fordul a kocka, de én nem olyan vagyok, én nagyon szeretem a pasimat... már több mint egy éve :P
De amúgy azt veszem észre hogy tényleg mintha mostanában a lányokbol hiányozna az érzelem.. és nem értem hogy miért, amikor régen ez pont forditva volt.. ezért is irtam ki ezt a kérdést, és nem csalódtam, éreztem hogy valahogy ilyen válaszokat fogok kapni :)
Az utsó válaszadónak meg annyit hogyha te mindenkit utálsz akkor téged se sokan szerethetnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!