Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok nem szeretni a nőkben?
Figyelt kérdés
Mi van ha egy csaj belétek van esve,de nem tudtok róla.Miért megy az agyatokra?Ha nem csúnya egy csaj és egyedül vagytok,miért nem használjátok ki az alkalmat?Csak pasik véleménye érdekel2011. dec. 30. 19:05
1/17 anonim válasza:
utálom ha egy csaj ribanc, ha nyavalyog minden szarért, ha féltékenykedik..
Ne legyen komolytalan..
2/17 anonim válasza:
"de nem tudtok róla"
Ezzel elmondtál mindent!
3/17 anonim válasza:
miért nem használom ki az alkalmat? mert nem tudok róla. meg is válaszoltad...
4/17 anonim válasza:
Jellemző, h ha nem csúnya a csaj, más kizáró okot el se tudsz képzelni. Tudod, nekünk pasiknak más is számít a külsőn kívül.
Amúgy meg ha nem tudok róla, h belém van esve, h tudnám kihasználni az alkalmat? :D
5/17 A kérdező kommentje:
Na jó! Sejteheted ,de nem vagy benne biztos.De mégsem állhatok elé azzal hogy kívánom nagyon......De azt sem hiszem hogy nem veszi a lapot.....
2011. dec. 30. 19:08
6/17 anonim válasza:
Ha féltékenykedik,hívogat telefonon f@szságokkal. Nem válaszol normálisan ha kérdezem.Például látom hogy durcás,bántja valami.Kérdezem "mi baj?" "SEMMI!" utána meg csodálkozik hogy úgy viselkedem vele mint akinek semmi baja nincsen...
7/17 A kérdező kommentje:
Hasznosítható választ úgysem fogok kapni,hülyén tettem föl a kérdést.Utalgatok neki állandóan kétértelműen.Viszont okos nagyon,kell hogy értse.Én hülye megfogadtam h szilveszterkor buékot kívánok neki.de nem merek,nem akarom h tapadósnak tartson.
2011. dec. 30. 19:14
8/17 anonim válasza:
Mert nem mondja meg, hogy mi a helyzet. Elvárná, hogy én kezdeményezzek, holott nem is tetszik. Pont ezért nyomul.
De ha nyíltan vállalja, akkor mindjárt más a helyzet. :D
9/17 anonim válasza:
Egyszerüen a lényüket, a fogalmat, hogy Nönek képzelik magukat!
10/17 anonim válasza:
De mi a frásznak kétértelműsködsz? Ha tetszik, és tényleg tetszik, akkor mondd meg. Minket nem kell elcsábítani. Ráadásul lehet, hogy így meg tudjátok beszélni a dolgot, és utána kiderül, hogy csak "nem vett észre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!