Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés elvárásom van a nőkkel szemben, még se találok ilyet, hogy lehet?
Figyelt kérdés
csak anyi lenne, hogy ne legyen nagyon csúnya,tudjon szeretni, és legyen normális.enyi lenne minden, még se találtam ilyet.vagy már így is túl sokat kérnék?2011. dec. 30. 16:28
2/26 A kérdező kommentje:
ezzel nem rinyálni szeretnék,csak nem értem ezt.
2011. dec. 30. 16:30
4/26 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma.Elég sok ilyen lány mocorog,bármerre mész,taláhatsz,nem túl szép,de kedves és aranyos lányokat.
Nem nagy az elvárásod,mégsem történik "csoda". vajon miért?
20l
5/26 anonim válasza:
tudod valaki pont arra bukik ha meg kell felelni bizonyos elvárásoknak
7/26 A kérdező kommentje:
ha tényleg sokan vannak, akkor nem tudom miért nem futottam össze még egyikkel se....
2011. dec. 30. 16:41
8/26 anonim válasza:
Ezek tényleg nagyon kicsi elvárások, leszámítva egyet: legyen normális, itt lehet a gond.
9/26 A kérdező kommentje:
22-f
2011. dec. 30. 16:42
10/26 anonim válasza:
"És legyen normális " ez elég tág fogalom. Nem lehet, hogyha bővebben kifejtenéd mit értesz normális alatt akkor kiderülne miért sok az elvárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!