Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezután?
A helyes döntés az lenne ha sürgősen elfelejtenéd őt!
Ugyanis a verés megbocsáthatatlan dolog egy nő életében!
A pasi meg tette az ártatlant azért volt szomorú hogy fogadd vissza, nehogy bedőlj neki csak te jársz jobban ha elfelejted egy életre.
Belegondoltál már abba, hogy ha megbocsátasz neki akkor pár hónapon belül kezdődik minden előröl és lehet egy újabb verés áldozata leszel?
16 évesen nincs abban semmi kegyetlenség, ha soha az életben nem látod többé. Még 40 évesen sem, főleg, ha egy ilyen nőverő szarjankó, aki még érzelmileg is zsarol a szomorú pofikájával.
FELEJTS EL, DE GYORSAN! Azt az egy évet viszont ne felejts el, hanem emlékezz rá, mint tanulóidőre, hogy hányszor veszekedtetek, vert meg. Tanulj belőle és soha az életben ne engedd meg egyetlen férfinak sem, hogy akár lelkileg, akár fizikailag bántson.
Annó én is beleestem egy ilyen csapdába. 16-19 éves korom között jártam egy, mint utólag kiderült, szoknyapecér fiúval, akitől mást sem hallottam, csak hogy örüljek, hogy ő van, mert én csúnya vagyok és nem kellenék senkinek.
No, érdekes módon utána az összes kapcsolatom sokkal jobb volt :-)), soha többet nem bántottak, sőt ...
Így 40 évesen, 10 éve boldog kapcsolatban leírhatom, hogy ne sajnáld azt az 1 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!