Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Királylány06 kérdése:
Honnan tudom, ha meleg a barátom?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, akivel 3 hónapig voltam együtt. Már lassan 1 éve barátok voltunk, a szerelem csak néhány hónapja alakult ki. A 3 hónap alatt nem volt köztünk szexuális kapcsolat, bár lett volna rá alkalom. Ha arra került volna a sor, mindig kiötlött valami más programot. Többször próbáltam én kezdeményezni, mivel ő ezt nem tette, de akkor sem történt semmi, valami buta kifogás miatt. Sokan mondják róla, hogy meleg, de ő tagadja. Már nem vagyunk együtt, de ugyanúgy barátok maradtunk, napi szinten beszélünk, előfordul, hogy még meg is csókol. Nem tudja az érzést hova tenni és én sem magamban.2011. dec. 29. 04:35
1/7 anonim válasza:
nem viccből írom, de lehet kicsi a kukija:D vagy körbe van metélve, vagy kitudja. lehet, hogy pont akkor nem volt leborotválva:DDD
2/7 anonim válasza:
hát ha segbekukit játszik egy FÉRFIVAL akkor meleg
de ha csak leszopja a másiknak a kukulóját akkor is meleg
és ha nem akar megsszexuálni akkor is meleg
vagy te vagy randa
3/7 anonim válasza:
Nem bántásból, de rengeteg lehetőség jutott eszembe. De pl ha hozzábújsz, vagy megölel, nem érzed? Ha nem, még az sem bizonyíték, de mondok egy másik furcsát, kegyetlenül hangzik, de nem lehet, hogy volt neki más?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Egy helyen dolgozom a pasival, és a munkahelyen is mindenki azt mondja, hogy meleg. Már lassan 1 éve ismerem, mielőtt összejöttünk hónapokig randiztunk, az első csókra is csaknem fél évet kellett várnom. Biztos vagyok abban, hogy nem csalna meg, a gyermekkori emlékei miatt.
De még nem találkoztam olyan férfival, aki, ha elkezdem orálisan kielégíteni, azt javasolja sétáljunk egyet a parkban...
2011. dec. 30. 06:59
5/7 anonim válasza:
Tényleg érdekes, amit mondasz. Nem lehet, hogy régebben volt egy olyan élménye, ami miatt "lelkileg" nem képes a szexre?
6/7 anonim válasza:
lehet megalázták a férfiassága miatt régebben vagy nem működik megfelelően a szerszáma D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!