Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta furcsán érzem magam. :D És nagyon jó érzés. :D Veletek is volt ilyen?
nem azért, mert egoista lennék, de sokan mondták már, hogy helyes vagyok meg stb.
és van egy lány, aki nem a legszebb, de kell nekem:||:D folyamatosan rá gondolok:D meg nyálas zenéket hallgatok, pedig nagyon nem az én műfajom:Oxd
http://www.youtube.com/watch?v=R7Gf2SOmz5Q&feature=relmfu
it's all about us.
minden nap beszélünk.. van neki pasija, de hallottam a legjobb barátnőjétől, aki nekem is egy nagyon jó barátom, hogy összejönne velem:D és akkor elkezdte tolni a közös barátunk, hogy milyen jó lenne, meg ilyenek. addig nem is gondolkodtam ezen, de azóta folyamatosan.:|||
NAGYON KIVAGYOK:DDDDD istenem:O
08:59
"én meg a helyedbe megtanulnák írni ;)"
Epic fail
"majmok vagytok mind... várjatok amíg elkezd szőrösödni a pömpölőtök, aztán kezdjetek ilyen párkapcsolati dolgokba"
ezen besírtam:DDDDDDDDxd
helyesírás odabasz.xd:DDd
22. hozzászóló:D köszi:$:D
08:59
"én meg a helyedbe megtanulnák írni ;)"
ahogy ma a 9:37-es mondja: EPIC :D:D:D
"Sokan mondják, hogy helyes vagyok"
"van egy lány, aki nem a legszebb, de kell nekem" ---> Ezen behaltam....:D :D :D Csak össze ne verjék azt a nagyon helyes kis pofazacsidat...:D
Kérdésre is válaszoljak volt már ilyen, de nem hallgattam nyálas zenéket, csaj létemre!
Nem adok tanácsot, neked kell tudni, hogy ez mennyire csak fellángolás, mert ha csak az akkor ne rombolj szét egy párkapcsolatot, mert ráizgult a pömpölőd egy kiscsajra...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!