Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta furcsán érzem magam. :D És nagyon jó érzés. :D Veletek is volt ilyen?
nem azért, mert egoista lennék, de sokan mondták már, hogy helyes vagyok meg stb.
és van egy lány, aki nem a legszebb, de kell nekem:||:D folyamatosan rá gondolok:D meg nyálas zenéket hallgatok, pedig nagyon nem az én műfajom:Oxd
http://www.youtube.com/watch?v=R7Gf2SOmz5Q&feature=relmfu
it's all about us.
minden nap beszélünk.. van neki pasija, de hallottam a legjobb barátnőjétől, aki nekem is egy nagyon jó barátom, hogy összejönne velem:D és akkor elkezdte tolni a közös barátunk, hogy milyen jó lenne, meg ilyenek. addig nem is gondolkodtam ezen, de azóta folyamatosan.:|||
NAGYON KIVAGYOK:DDDDD istenem:O
Első értelmes választ megadom:
Udvarolj a lánynak de csak óvatosan.. én is így jártam most pontosan így ahogy te írtál. Nagyon szeretem a lányt és ott hagyta a fiúját értem. DE csak lassan kicsikét udvarolj neki legyél türelmes.. nem szabad nagyon ráhajtani! Meglesz a gyümölcse. Próbálj vele minél többet találkozni stb.. egyre közelebb kerülni hozzá. Nekem is egy-két hónapig tartott ez a tantusz. :) Szóval csak hajrá és ha megvan a lány nagyon becsüld meg és vigyázz rá!;)
Ha a lány is hasonlóan érzi magát rád gondolva, mint te, amikor rágondolsz, akkor nagy valószínűséggel, - mondhatni - nyert ügyed van. Ha viszont a te részedről jóval hevesebb a szerelem, akkor azt javasolnám, gondold át alaposan a dolgot mielőtt fejjel rontanál a falnak, ezzel a témával kapcsolatban alaposan bele lehet kavarni más emberek életébe, úgyhogy csak ésszel. A szerelem valóban csudi-jó dolog meg minden, de azért ne csak ez vezessen, hanem a józan ész is és egy minimális tisztelet mások iránt. Ha ő is szeret természetesen "vidd" őt, de próbálj meg minél kevesebb felesleges vagy elkerülhető haragot és egyebeket hátrahagyni. Remélem valamennyit tudtam segíteni. Sok boldogságot, ha számodra jól alakul az ügy.
33/F
Nagyképű senki vagy:D
Ám a pasija hejében szétütném a pofádat..
15. és 16. köszi szépen:D
17.:D neked is köszi..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!