Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy végre békén hagyjon?
Figyelt kérdés
Még múlt nyár környékén barátaimon át megismertem egy csajt, akivel flörtöltünk... aztán elég csúnyán összebalhéztunk( kiderült, hogy nem mindenben mondott igazat), és jódarabog nem beszéltünk. Aztán elkezdett keresni a semmiből, írogat face-n, mint ha fizetnének neki érte. Kértem szépen, durván, nagyon durván, alpári módon is, hogy hagyjon békén, de nem használt... tisztára úgy tűnt,hogy arra gerjed, ha bunkó vagyok vele. Éppen ezért pár napja ,,taktikát" váltottam, és átmentem mézesmázosba, elhitettem vele,hogy nagyon bejön nekem, és ha nem lenne pasija, kapásból rámozdulnék. Azt reméltem, így rám un, és végre békén hagy... de nem, mostmár azt írja, hogy imád... adjatok tanácsot, hogy tudnám végre teljesen lekoptatni?2011. dec. 29. 00:56
11/24 anonim válasza:
Akkor, hogy ha ír akkor ne írj neki vissza, ha felhív akkor meg csak nyomd ki a telefont...
5.voltam :)
12/24 anonim válasza:
Én sem értem, miért éppen a letiltás méltóságodon aluli, amikor gond nélkül elküldöd az anyjába.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy méltóságon aluli... csak a letiltást valahogy olyan megoldásnak találom, ami nem éppen etikus... és igen, az sem az, hogy bunkó voltam vele, de nagyon sokat kellett érte ,,dolgoznia" hogy az legyek. Itt az a kérdés, hogy miért ,,üldöz" ilyen fáradhatatlanul?:S
2011. dec. 29. 02:19
14/24 anonim válasza:
Talán, mert oda figyelsz rá (még hogy ha el is küldöd a p*csába...) és lehet, hogy ebből azt veszi le, hogy még mindig érdekel. Mondjuk az elég gáz, hogy még ilyenkor is írogat stb. mikor ilyen bunkó vagy vele...ha velem valaki ilyen bunkó lett volna én már rég elküldtem volna oda ahonnan khmm...jött. De ez én vagyok...
15/24 A kérdező kommentje:
Mondtam, a bunkóságért nagyon sokat kellett ,,dolgoznia"... de ma már hálisten békénhagy, szal lehet, hogy megoldódott a gond :D
2011. dec. 29. 14:22
17/24 A kérdező kommentje:
Flört, de semmi több... egy darabig úgy nézett ki, hogy elhagyja a pasiját értem, de mint mondtam, kiderült, hogy elég sok dologban ferdített. Én akkor kezdtem negligálni, de nem vette a lapot, és most se veszi...
2011. dec. 29. 14:47
19/24 anonim válasza:
Az egóját sérti, hogy ellenállsz a bájainak?
20/24 A kérdező kommentje:
Ma hálistennek már nem írogatott, viszont tegnap kérdezgette, mit csinálnék, ha nem lenne barátja, szerintem jó teste van-e ilyesmi... és mondom, tegnap éjszaka még írt egy ilyet,hogy kezdi úgy érezni, hogy imád... hullajó:S
2011. dec. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!