Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít-e nektek a F/L anyagi helyzete?
Korabbi kerdesre adott valaszom kimasolva.
"Személyes ismertségi körömben van egy autókereskedő lánya+panelházból jött gyári munkások fia házasság. A lány már azóta pszichológus, a srác meg tesitanár és jól megvannak. De én is panelből jöttem, a feleségem meg Kenyából. (Igen, Kenya szegény ország, de ott is vannak gazdagok, például akik milliókból elküldik a lányukat Európába egyetemre. (: ). Csak hát a koleszban ez nemigen számított, ahol mindenki egyofrma ágyat kapott. Annyim volt, hogy vegyek neki valamit, ha arról volt szó, de nem havi három autót nyilván. :) Beérte egy üveg jobb borral, egy adag jobb csokival vagy ha kifezettem a vacsoráját. Annyim meg volt. (Mondjuk az 50 m2-es panelban szemmel láthatóan szűken érezte magát, mikor először járt nálunk, persze igyekezett nagyon visszafogottan viselkedni, de az arcára volt írva. Aztán hasonlóképp igyekeztem NAGYON nem bámulni, mikor a szerencsétlen fehér fiú először eljutott Kenyába, egy akkora házba, hogy elsőre eltévedtem benne.)
Azóta már egész szépen megvagyunk egy családi házban (én mérnök vagyok, a feleségem tolmács), kisebb az övéknél, a panelnál meg jobb.
(Persze az igazság kedvéért, ő több ezer kilométerre volt a hazájától, mikor megismertem, valószínű otthon nem randizott volna egy átlag kenyai sráccal és valószínű én sem jutottam volna közel egy hasonló háttérrel rendelkező magyar lányhoz.)"
Nekem aztán k.urvára nem számít, hogy egy lánynak mennyi pénz van! Szeressen és ez a lényeg! Ne nézze, hogy nekem mennyi van, szeressen! Nem kell mindent pénzben mérni, sajnos sok lány csak ezt tudja, mert látják azt a sok baromságot a TVből, hogy menő gazdagnak lenni. Nem menőnek kell lenni, hanem kedvesnek és jó fejnek. Ne akkor legyek szinpi, ha van x ezer forintom, én nekem se a melleim miatt szinpi, hanem mert lenyűgőz engem az a drága szép lány :)
Ez a Szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!