Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számít-e nektek a F/L anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debi123 kérdése:

Számít-e nektek a F/L anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
És ha igen / nem MIÉRT?
2011. dec. 28. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A fiúé a lányoknak általában számít, a lányé a fiúknak általában nem.
2011. dec. 29. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Korabbi kerdesre adott valaszom kimasolva.

"Személyes ismertségi körömben van egy autókereskedő lánya+panelházból jött gyári munkások fia házasság. A lány már azóta pszichológus, a srác meg tesitanár és jól megvannak. De én is panelből jöttem, a feleségem meg Kenyából. (Igen, Kenya szegény ország, de ott is vannak gazdagok, például akik milliókból elküldik a lányukat Európába egyetemre. (: ). Csak hát a koleszban ez nemigen számított, ahol mindenki egyofrma ágyat kapott. Annyim volt, hogy vegyek neki valamit, ha arról volt szó, de nem havi három autót nyilván. :) Beérte egy üveg jobb borral, egy adag jobb csokival vagy ha kifezettem a vacsoráját. Annyim meg volt. (Mondjuk az 50 m2-es panelban szemmel láthatóan szűken érezte magát, mikor először járt nálunk, persze igyekezett nagyon visszafogottan viselkedni, de az arcára volt írva. Aztán hasonlóképp igyekeztem NAGYON nem bámulni, mikor a szerencsétlen fehér fiú először eljutott Kenyába, egy akkora házba, hogy elsőre eltévedtem benne.)

Azóta már egész szépen megvagyunk egy családi házban (én mérnök vagyok, a feleségem tolmács), kisebb az övéknél, a panelnál meg jobb.

(Persze az igazság kedvéért, ő több ezer kilométerre volt a hazájától, mikor megismertem, valószínű otthon nem randizott volna egy átlag kenyai sráccal és valószínű én sem jutottam volna közel egy hasonló háttérrel rendelkező magyar lányhoz.)"

2011. dec. 29. 11:14
 13/15 A kérdező kommentje:
kösszike a válaszokat
2011. dec. 29. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ideális az, ha F/L >= 1
2012. jan. 25. 18:24
 15/15 Dobopapa ***** válasza:

Nekem aztán k.urvára nem számít, hogy egy lánynak mennyi pénz van! Szeressen és ez a lényeg! Ne nézze, hogy nekem mennyi van, szeressen! Nem kell mindent pénzben mérni, sajnos sok lány csak ezt tudja, mert látják azt a sok baromságot a TVből, hogy menő gazdagnak lenni. Nem menőnek kell lenni, hanem kedvesnek és jó fejnek. Ne akkor legyek szinpi, ha van x ezer forintom, én nekem se a melleim miatt szinpi, hanem mert lenyűgőz engem az a drága szép lány :)

Ez a Szerelem :)

2012. febr. 13. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!