Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilu8989 kérdése:
Van egy kapcsolatom 2 éve. Másfél éve megromlott?
Figyelt kérdés
eggyütt is lakunk meg minden, de már ugy érzem nem szeretem, és szerintem ő se, nagyon sokat veszekedünk, kiabál velem, volt hogy meg is fenyegetett. eltiltott az anyumtól, haverjaimtól, bulizástól. 1x csaltam meg, mert nem kaptam meg azt tőle ami nekem kellett(törődés, odafigyelés, szeretet) szerintem az miatt maradhattunk még 1 ütt, mert a szex megvan, és közösen béreljük a lakást is. de nem vagyok vele boldog. :( és itt jöna lényeg, hogy 1 hónapja megismertem egy srácot aki nálam 1 évvel fiatalabb(21,én 22 a párom 32)és vele tök jól érzem magam, nagyon odafigyel rám, minden nap beszélgetünk, minden nap rágondolok, ha eggyütt vagyunk(ami ritka) akkor szó nélkül megölel, odajön hozzám, puszit ad stb. és most nem tudom mit csináljak. folytassam e ezt a 2 éves kapcsolatot, ahol nem érzem jól magam, és nem vagyok boldog, vagy válasszam azt ahol boldog vagyok, és jól érzem magam, és nem vagyok elnyomva? várom a rendes válaszokat mert tanácstalan vagyok, 1 biztos, hogy végre boldog akarok lenni. köszönöm a normális válaszokat:(2011. dec. 28. 16:23
1/11 anonim válasza:
Új srác.
Ennek a jelenleginek semmi értelme.
2/11 anonim válasza:
erre mondják hogy régen rossz. keress másikat.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,de félek is elhagyni:(
2011. dec. 28. 16:28
4/11 anonim válasza:
Akkor maradj ott és szenvedj. Szerintem elég világos mit kell tenned... Ha nem lépsz semmit, akkor meg magadnak köszönd.
5/11 A kérdező kommentje:
értem. fogook lépni, mertígy nagyon nem jó
2011. dec. 28. 16:30
6/11 anonim válasza:
Olyan egyértelműen kifejtettél mindent, hogy nem értem minek a kérdés?
Te magad is nagyon jól tudod mi a teendő. 22 éves vagy. Boldogtalanul akarod leélni az életed?
Akkor mi a kérdés? Cselekedj.
21F
7/11 A kérdező kommentje:
tudom mit kell tennem, de félek is tőle, és azért tett értem pár dolgot, de ezt már nem bírom
2011. dec. 28. 16:41
8/11 anonim válasza:
Én sem értem, hiszen annyira egyértelmű hogy mit kell tenned.
Azt meg hogy eltiltott édesanyádtól, felháborítónak tartom. De azt is, hogy te meg hagytad...
9/11 A kérdező kommentje:
én is, de nem tehettem mást mint hogy tűrjem. nem könnyű új albérletet találni egyedül:(
2011. dec. 28. 16:54
10/11 anonim válasza:
Minőségét megőrzi: a Fedőfólián jelzett időpontig
Hátha ezzel segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!