Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eldobott, hogy legyek túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldobott, hogy legyek túl rajta?

Figyelt kérdés
Igazából az eldobott szó-t az alatt értem, hogy sokat találkoztunk, egy suliba járunk, és már elcsattant egy-két csók,teljesen jól alakult a kapcsolatunk, de hazament vidékre, ahol lakik..Eltünt pár napra, majd 5nap múlva kitette, hogy kapcsolatban, új barátnője lett...Teljesen összeomoltam, nem keresett azóta, semmit nem mondott az egészről, és írjak neki én? Vagy mit tegyek? Nagyon rosszul érintett, hogy ennyire átvágott..A csajszinak meg ugyanezt írta kommentárban, amit még nekem egy hónapja. Sokáig fog tartani a kapcsolatuk? :( Nem tudom mitévő legyek, de nagyon fáj..kimutassam?
2011. dec. 28. 12:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok és a fiú is 18..
2011. dec. 28. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Az hogy fáj ne tartsd magadban,mond el valakinek akiben megbízol és utána jobban fogod magad érezni...A sráccal meg ne törődj hisz láttad:egészen vidékig menekült a ****.
2011. dec. 28. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Te mi a francot akarsz még tőle elmondanád?

Van valami értelmes kérdésed?

2011. dec. 28. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Szinte az egyik napról a másikra történt..mindennap írt, sokat találkoztunk, de ahogy lement a 2.nap megszakadt ez az egész. Én nem szeretnék már semmit, de nagyon hirtelen jött, nem tudom mit csináljak:S Karácsonyozni ment le vidékre első a családjához, meg akkor máshova:)
2011. dec. 28. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2011. dec. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!