Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek gyanakvó nem nézhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek gyanakvó nem nézhetem meg a barántőm céges partián készült fotókat nekem ez lassan 3év után rosszul esett. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Legyek gyanakvó nem nézhetem meg a barántőm céges partián készült fotókat nekem ez lassan 3év után rosszul esett. Szerintetek? Hagyni kell hogy neki is legyen magán szférája vagy hozzam szóba még 1x ezt legközelebb? Megértem ha többet ivott a kelleténél vagy ilyesmi de ezt kategorikusan hogy nem láthatom...23f
2011. dec. 21. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Legyél gyanakvó.Mért ne nézhetnéd meg ha semm inem történt.Anyja valagát az ilyennek pff
2011. dec. 21. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Akkor ne tartson pasit ha magánszférára van szüksége...
2011. dec. 21. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
inkább azért legyél gyanakvó,hogy te nem voltál meghívva a bulira.
2011. dec. 21. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél túl kíváncsi. Ha krvulna rajta, akkor már biztos letörölte volna a képeket. Ha meg szégyelli magát előtted, ahogyan kinézett, ne erőltesd. Ha nem ribiskedik a fotókon, Te csak egy rakás részeg ember dorbézolását fogod látni, ami szerintem nem egy érdekes dolog.
2011. dec. 21. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem lenne semmi takargatni valója, simán megmutatná...
2011. dec. 21. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én nőm folyamatosan piszkálna, hogy ennek- meg annak a bulinak a képeit mutassam meg neki, már csak azért sem mutatnám meg.

Azzal, hogy folyamatosan bsztatod, azt árulod el kicsit, hogy nem Vagy magabiztos és ez egy nőnek eléggé visszataszító, sőt a 3 éves kapcsolatotok rá is mehet ilyen apróságra. Nagyon sok férfi ezt rontja el és a női kiábrándulnak belőlük, mert nem látják már elég tökösnek. Nem az a határozottság, ha féltékenykedsz, meg a régi céges bulija képeit bírálod!

2011. dec. 21. 23:48
 7/8 napietus ***** válasza:
100%
ha titkolni valója lenne, megmutatná a fotók "cenzúrázott" részét. szerintem simán cikinek találja egyik-másik róla készült képet, ezért nem szeretné, hogy lásd.
2011. dec. 22. 00:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat karácsony előtt nem veszekszek semmi értelme nem lenne...
2011. dec. 22. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!