Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek egy ilyen dologban?
Van egy fiú akivel már 5 hónapja ismerjük egymást és elég érdekes baráti viszony van köztünk , mert a gimiben együtt vagyunk és folyamatosan udvarol nekem én meg mindig mondom h csak haverok vagyunk , de nem állítja le magát . Azért nem jöttem vele össze , mert tipikusan az a típus aki minden lánnyal kikezd ...
A múlt héten viszont úgy volt h együtt megyünk haza egy darabon , viszont mondta h ő most nem tud elkísérni mert randija lesz . Miután elmondta átkarolt és megkérdezte tőlem , hogy mi lenne ha megcsalnánk egymás párját , és kicsit bűnbeesnénk (szó szerint ezt mondta ). Nem tudod mit csináljak mert igazából nagyon helyes srác , de félek h megbánnám ha megtenném , mellesleg nekem 3 hónapja van barátom .
18/L
:)
nyugodtan, úgysem fog kiderülni
Ilyenkor azt várod, hogy le, vagy rábeszéljünk téged? Egyértelmű, hogy tiéd a döntés, és az ilyen kérdések kiírásakor az ember már tudja mit akar csinálni, csak nem meri beismerni, és megerősítést akar.
Tehát. Ha akarsz, menj bele. Egy leszel a sok közül neki, ha úgyis állandóan lányokat hajkurász, nyilván az ilyen embernek csak ágymelegítőnek jó egy csaj de te tudod. A barátoddal meg természetesen CSAK három hónapja jársz, gondolom ez megfordult a fejedben. De legalább légy tisztességes, és ne játsz ártatlan emberek (párod) érzéseivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!