Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkét fél részéről felvállalhatatlan kapcsolat lenne, viszont szikrázik köztünk a levegő, mindketten szerelmesek vagyunk. Mit kéne tennünk?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 17:53
21/35 A kérdező kommentje:
69%-os te amúgy hány éves vagy?
2011. dec. 27. 19:10
23/35 A kérdező kommentje:
Na, szerinted- szerintetek mit tegyek, de komolyan!?
2011. dec. 27. 19:16
24/35 anonim válasza:
Menj bele a dologba,nem veszíthetsz semmit!:)
25/35 A kérdező kommentje:
Hát, igen de azt tudom, hogy nem lesz hosszú életű a dolog, mert nem én vagyok a jövő ennek a fiúnak, hiszen majd egyszer úgyis családot, gyereket akar majd, amit én már nem adhatok meg neki.
2011. dec. 27. 19:21
26/35 A kérdező kommentje:
Azonkívül gyötörne a lelkiismeretfurdalás, plusz a munkahelyünkön is titkolnunk kellene a dolgot, a bújkáláshoz meg már öreg vagyok...
2011. dec. 27. 19:24
28/35 A kérdező kommentje:
Én ebbe bele fogok dilizni!
2011. dec. 27. 19:25
29/35 A kérdező kommentje:
Papíron még férjnél vagyok, de már 12 éve külön élünk. Van két nagy fiam.
2011. dec. 27. 19:29
30/35 anonim válasza:
Hát mivel szemétség lenne a párjával szemben, ezért ne.
Ezt mondd is meg neki. Ha viszont szakít, akkor minden percért kár, mert tuti hogy szeret. És ki nem szarja le, hogy egy hónapig vagy egy évig tart, ha jól érzitek magatokat.
Alternatív megoldás az is, ha a párja beleegyezik, hogy te legyél a harmadik, de ez elég ritka. Nem is értem, hogy miért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!