Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindkét fél részéről felvállal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindkét fél részéről felvállalhatatlan kapcsolat lenne, viszont szikrázik köztünk a levegő, mindketten szerelmesek vagyunk. Mit kéne tennünk?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 17:53
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hát pont ez a vicc, hogy én vagyok a beosztott, a srác a főnököm!!! Úgyhogy még ez sem lehet a motiváció.
2011. dec. 27. 18:47
 12/35 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy anyakomplexusa van a srácnak...Amúgy meg nem tudom,hogy hogyan tartod karban a tested,szóval a korodtól függetlenül lehetsz te is bombázó,és mondjuk ez imponálhat a pasasnak,na meg a tapasztaltság is.
2011. dec. 27. 18:49
 13/35 A kérdező kommentje:
Ja, és azt még hozzátenném, hogy nem én vagyok a gaz csábító, ő kezdett el körülöttem legyeskedni...
2011. dec. 27. 18:50
 14/35 A kérdező kommentje:
Hát, pont mostanában találkoztam egy volt munkatársammal, aki 35-nek nézett! :) Nem hagytam el magam, divatosan öltözöm, rendszeresen sportolok, táncolok stb. Az anyakomplexus nekem is eszembejutott, de jó a kapcsolata az anyjával, még otthon lakik.
2011. dec. 27. 18:55
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,épp ezért kereshet egy hozzá hasonló nőt,talán...:S
2011. dec. 27. 18:56
 16/35 A kérdező kommentje:

Tök poén, láttam a mamáját fényképen, és tényleg hasonlítunk kicsit...

De végül is mindegy mi az ok, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek engedjek a csábításnak és fűzzem vele szorosabbra a kapcsolatot, vagy tartsam tiszteletben a barátnőjét? Bár, ha egy kapcsolatba beférkőzhet egy harmadik ott már baj van...

2011. dec. 27. 19:04
 17/35 anonim ***** válasza:
Egész rádizgultam, b.ki.
2011. dec. 27. 19:04
 18/35 anonim ***** válasza:
Ne engedj, válassz engem!
2011. dec. 27. 19:05
 19/35 anonim ***** válasza:
Pontosan,ez nem lehet egy túl jó kapcsolat,szóval mozdulj rá a pasira,ne légy szégyenlős,ha talán eddig az lettél volna...:P:D
2011. dec. 27. 19:06
 20/35 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces, hosszú ideje nem volt kapcsolatom, most hogy szerelmes lettem ragadnak rám a pasik! De nekem csak ő kell/ene!!!
2011. dec. 27. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!