Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szerintetek legtöbbször többet ér az, hogy a fiú hogyan viselkedik, minthogy mennyire szép?
Szerintem igen. Fontos, hogy hogyan viselkedik egy fiú. Lehet akámennyire szép, ha bunkó, megbízhatatlan stb.
De lehet átlagos külsejű, vagy akár nagy orrú stb, de megnyerő a humora, vagy bármely tulajdonsága még lehet szebbnek is látja az ember lelke.
Úgyhogy éljenek az átlagos pasik!
Ez lánytól is függ.
Én normális lánynak tartom magam, tehát nekem a sármos stílus megnyerőbb, minthogy valakinek milyen helyes a pofija? Persze megnézem én is, de nem mérvadó. Volt olyan srác, aki kifejezetten nem is tetszett, de egyszerűen elolvadtam a stílusától, annyira értett a nők nyelvén.
Persze egy pénszóher kis plázaribinek az lesz a fontos, hogy elég cukorpofa legyen a pasija, de gondolom te nem ilyet akarsz. Szóval csak a kisugárzásra koncentrálj és elég annyi. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!