Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménykedjek, vagy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek, vagy ez már esélytelen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (18), és én a lány (18). Az utóbbi fél évben barátság alakult ki köztünk, én a haverságnál biztosan többnek nevezném (pl több órás beszélgetés chaten elég gyakran, élőben is jól elbeszélgetünk). Kb 1 évvel ezelőtt kezdtünk megismerkedni a középsuliban, ahol ő kezdeményezte ezt a barátságot, habár összvissz 1 közös óránk volt csak hetente (évfolyamtársak voltunk). A nyáron szinte minden nap beszéltünk chaten, majd mindketten egyetemisták lettünk, és egy suliba járunk, de nem egy szakra. Ekkor már ebédelgetni is eljártunk, de ezek baráti kajálások voltak. A buszon is gyakran utaztunk együtt vissza a lakóhelyünkre hétvégente. Aztán 1 hónapja én már nem bírtam tovább, és rákérdeztem hogy mi van köztünk. Ő azt mondta, hogy részéről ez csak barátság, mert kb fél éve pár hónapig szivatta egy csaj, akibe ő közben beleszeretett és még nem tudta elfelejteni. Én mondtam, hogy megértem, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Ő megkérdezte, hogy mi miatt gondoltam, hogy ez több is lehetne, és mondtam neki, hogy a sok beszélgetés és együtt töltött idő miatt. Eleinte ez miatt azóta kevesebbet beszéltünk, de nemrég óta visszatértünk a "sokatbeszélgetős" fázisba. Hát ennyi a történet.
2011. dec. 27. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem jössz be neki. Én akkor viselkednék így.

23F

2012. febr. 5. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Már megmondta, hogy csak egy barátot lát benned. Ezt megbeszélni többször nincs értelme. Ha "rámászol" akkor vagy összejön vagy nem.
2012. febr. 5. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!