Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek, vagy ez már esélytelen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (18), és én a lány (18). Az utóbbi fél évben barátság alakult ki köztünk, én a haverságnál biztosan többnek nevezném (pl több órás beszélgetés chaten elég gyakran, élőben is jól elbeszélgetünk). Kb 1 évvel ezelőtt kezdtünk megismerkedni a középsuliban, ahol ő kezdeményezte ezt a barátságot, habár összvissz 1 közös óránk volt csak hetente (évfolyamtársak voltunk). A nyáron szinte minden nap beszéltünk chaten, majd mindketten egyetemisták lettünk, és egy suliba járunk, de nem egy szakra. Ekkor már ebédelgetni is eljártunk, de ezek baráti kajálások voltak. A buszon is gyakran utaztunk együtt vissza a lakóhelyünkre hétvégente. Aztán 1 hónapja én már nem bírtam tovább, és rákérdeztem hogy mi van köztünk. Ő azt mondta, hogy részéről ez csak barátság, mert kb fél éve pár hónapig szivatta egy csaj, akibe ő közben beleszeretett és még nem tudta elfelejteni. Én mondtam, hogy megértem, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Ő megkérdezte, hogy mi miatt gondoltam, hogy ez több is lehetne, és mondtam neki, hogy a sok beszélgetés és együtt töltött idő miatt. Eleinte ez miatt azóta kevesebbet beszéltünk, de nemrég óta visszatértünk a "sokatbeszélgetős" fázisba. Hát ennyi a történet.
Adj neki még időt!Nem tűnik rossz arcnak,már amennyire eddig megismertem.Szerintem várjál és majd kérdezd meg később.
2011. dec. 27. 10:32
2/12 anonim válasza:
Lány és fiú között nem lehet barátság.Bárki mondja az egyik mindig többet akar.Az a kérdés hogy te eltudod-e fogadni vagy nem ? Én nem tudtam, elmondtam a csajnak amit gondoltam ő azt mondta nem szeretné ezzel tönkre tenni a baráti kapcsolatunk.De ha vkit szeretek akkor az már nem baratság és csak szenevdtem miatta.Életem egyik legjobb döntése volt mikor ezt a barátságot megszakítottam vele.Aztóa sokkal jobb "beszélőviszonyba" vagyunk de semmi olyan mint ami nálatok van és nálunk régen volt.Neked kell eldönteni hogy melyik a fontosabb...
2011. dec. 27. 11:00
3/12 anonim válasza:
Ja. Osztom az előttem szólót. Lány és fiú közt nincs barátság. Ott az egyik tuti, hogy többet akar, vagy valamiért ott van a másik mellett. Gyakorta szokták például a kiszemelt lány barátnőit összeszedni a srácok, hogy majd annál bevágódnak, és őáltala közelíti meg a kiszemelt lánykát...
Szóval a lényeg. Adj neki időt. Nagyon nehéz lehet elfelejteni egy embert, aki ráadásul még mély sebet is vágott a lelkében. Viszont, a barátság bármikor átalakulhat többé. Pláne így, hogy a fiú érez barátságot irántad és nem te iránta. Egy lány ugyanis, ha elrak a barátság zsebbe, akkor onnan szinte lehetetlen kijönni. Egy fiú esetében ez rohadtul nincs így, szóval ne is próbálj meg saját magadból kiindulni, mikor ezen elmélkedsz, mert totál felesleges.
Szóval csak ügyesen és türelmesen. Beszélgess vele minél többet. Hidd el, sokkal jobban fájni az, ha nem lennél vele, nem beszélgetnél vele stb., mint ha jól elvagy vele, de mégsem lehet a tiéd.
2011. dec. 28. 23:54
4/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Először én csak barátnak könyveltem el, mert hát őszintén nem annyira tetszett külsőre , de a sok átbeszélgetett éjszaka után egyre fontosabb lett nekem.Ha nem beszéltünk egy nap az már számomra örökkévalóságnak tűnik, teljes mértékben megbízok benne, és hála neki rájöttem, hogy a külső nem minden...De nem tudom, hogy ő ugyanígy érez-e irántam, és nem is tudom hogyan kérdezzek rá, félek hogy ezzel elveszíteném úgyis, mint barátot, és azt nem tudnám elviselni.:(
2011. dec. 29. 00:11
5/12 anonim válasza:
Amúgy én 16/L és ő 17/F. Előző voltam.
2011. dec. 29. 00:12
6/12 anonim válasza:
Szerintem is várj még. Titokban is kialakulhatott valami köztetek, talán több mint barátság. Szóval érdemes kivárni szerintem :)
17/L
2011. dec. 29. 00:43
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokért :) sokat segítettetek :)
annak, aki pedig nem meri elmondani az érzéseit, azt tanácsolom, hogy vágjon bele, mert akár még jól is elsülhet a dolog :) ha pedig magadat emészted ez miatt azzal nem jársz jól :) hajrá :)
2011. dec. 29. 13:43
8/12 A kérdező kommentje:
szóval szerintetek megéri reménykedni? vagy inkább hagyjam?
2012. jan. 8. 22:08
9/12 anonim válasza:
NEEEE!MICSODA BORZALMAS VÁLASZOK :S ha meg akarod szerezni akkormond neki meg h te igenis többet érzel iránta és nem mész bele a barátságba!hogy miért?1.igy nem tudod elfelejteni ha mindig ottvan 2.ez nem fair veled szemben hisz te nem barátságot skarsz hanem kapcsolatot!hidd el,ha nem beszél veled elkezdesz majd neki hiányozni,hisz szeret téged még csak ugy mint eg barátot...ha irsz privit segitek neked még.tudni kell az emberek működését nem csak
2012. jan. 8. 22:11
10/12 A kérdező kommentje:
esetleg egyéb vélemény? mennyi ideig tarthat amíg felejt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!