Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Jó lesz ez így?
Figyelt kérdés
Holnap a barátomnál alszok, venni akartam combfixet de nem igazán van rá keretem most.
És van egy kis szexi fehérneműm (fehér rózsaszín csipkés babydoll) amit még nem látott azt venném fel, meg gyújtanék gyertyát, halk zene pezsgő! Megfelelő lesz ez így?
2011. dec. 26. 18:44
1/11 anonim válasza:
Figyelj szerintem most menj el hozzám, és amíg este 8ra hazaérek addig készülj így elő!
2/11 A kérdező kommentje:
:DD ezt jónak veszem :P
2011. dec. 26. 18:48
4/11 anonim válasza:
Tőlem akár szaros gatyába is jöhetnél.
6/11 anonim válasza:
ha szereti a pezsgőt, akkor jó lesz
7/11 anonim válasza:
Tökkéletesssen megfelelő! Olyan "Hűha!" kategória :D
8/11 anonim válasza:
na azért túlzásokba ne essünk, messze van ez még a hűhától :D halk zenét mindenki be tud tenni, fehérneműje is van, gyertyát, pezsgőt se nehéz beszerezni...
9/11 anonim válasza:
Ha tudná h mennyire nem számítanak ezek, szegénykém :D
10/11 anonim válasza:
az én csajom ezt így miért nem bírja összehozni? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!