Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan F-ról, aki 31 éves, és még soha nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
Én nem játszani akarok vele, csak megtudni, mi a fenének jön el hozzám dumálni, ha nem akar többet. Nem akarom félrevezetni. Ő nagyon is tisztában van vele, hogy én mit akarok, csak fordítva nem. Azt akarom csak kideríteni, hogy mi az amiért még nem mondta, h pá. Meg magamat, h hogyan kezelem a szitukat.
2011. dec. 26. 21:03
 72/83 A kérdező kommentje:

Nem akarom megbántani akárhogyan is alakul.

Csak szeretném látni az ő szemével a dolgokat. Ha most elküldöm, akkor meg esélyem sincs okulni.

2011. dec. 26. 21:05
 73/83 BlackSword ***** válasza:
Miért, most nem beszélgettek??? Mondjuk FB-on??? Szerintem viszont ez a kísérlet akkor sem fer...
2011. dec. 26. 21:08
 74/83 BlackSword ***** válasza:
És mivel barát vagy, szerintem csak összetörnéd magad... Szóval neked kellene pá-t mondani... Már csak büszkeségből is...
2011. dec. 26. 21:09
 75/83 A kérdező kommentje:
Ritkán beszélünk. Nem akarok semmi, mást, csak azt kiolvasni a szeméből, hogy minek lát engem. De elég bonyolult is az ügy, mert olyan lelkitársnak is vesz engem. Max az maradok. Ez van. De inább továbbra sem küldöm el, jöjjön, ha akar. Jobban meg akarom még ismerni, mert kb 4 hetet töltöttem el vele a melóban, meg eljött hozzám 4x-5x. Ha egyértelművé válik számomra, hogy beszélgetni sem tudok már vele feszültség nélkül, akkor békésen megmondom neki, hogy fejezzük be, mert innét már egyikünknek sem jó.
2011. dec. 26. 21:20
 76/83 BlackSword ***** válasza:
Ezt Te tudod, de a lelki társ nem hiszem, hogy pont az, amire vágysz... A barát zónából nem lehet kitörni... Én csak neked akartam jót...
2011. dec. 26. 21:22
 77/83 A kérdező kommentje:
Köszi. Lehet mazoista vagyok, de úgy vagyok vele, hogy a semminél ez is jobb, mert barátaim sincsenek.
2011. dec. 26. 21:28
 78/83 BlackSword ***** válasza:
És mi a fontosabb??? Egy kisérlet, vagy az, hogy a tükörbe tudj nézni... Barátokat találhatsz... Munkahely, elmész bulizni...
2011. dec. 26. 21:30
 79/83 A kérdező kommentje:
Régóta nem tudok a tükörbe nézni, de ennek nincs köze hozzá. Fogalmam sincs mit szeretnék, mi a fontos nekem. Ezért tartok itt.
2011. dec. 26. 21:41
 80/83 BlackSword ***** válasza:
Akkor ez a gond... Világos célok kitűzése nélkül nem is csoda, hogy itt tartasz... Tudd, hogy mit vársz el az élettől, és annak az irányába haladj!!! Így még boldog is lehetsz... Főleg, ha a kitűzött céljaidat éred el... Akkor talán nem ilyen szórakozáson kellene törnöd a fejed...
2011. dec. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!