Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan F-ról, aki 31 éves, és még soha nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 BlackSword ***** válasza:
Hát az ember tudja, hogy mit akar... Ha meg viccelődtél vele, akkor mond meg neki kerek-perec... Vagy használd ki, és dobd el...
2011. dec. 26. 18:15
 42/83 A kérdező kommentje:

Már nem viccből jópofáskodtam neki. Tényleg érdekelt, hogy mit érhetek el egy nálam 10-évvel fiatalabb lánynál. Annyira elképzelhetetlennek tűnt, hogy megtetszem neki, h valószínű azért tudtam vele lazán beszélgetni, meg hülyéskedni. Céloztam is rá szinte 5-percenként, hogy nagyon megszeretgetném, de azt mondta ő nem csalja meg a barátját. Aztán az utolsó napokban is rajta voltam a témán, és akkor kezdett olyanokat mondani, hogy még nem tartunk ott. Utána, mikor már nem járt dolgozni, meglátogatott egyik nap végén, és elmentünk ketten egy partra beszélgetni, és akkor mondta azokat. Előtte még mondtam neki, hogy "pirospacsizzunk", de ugyanazt mondta, hogy hűséges. Én meg ott belenyugodtam, h nem akkor nem. Aztán felvilágosított, hogy ha nem lenne barátja, már azon is túl lennék. Szó szerint odaadná magát nekem. Na akkor kezdett felkavarodni az állóvíz.

Szívás.

2011. dec. 26. 18:27
 43/83 anonim ***** válasza:
Törődj bele, hogy forever alone leszel. Ez van, az élet szívás. Majd egy más életben.
2011. dec. 26. 18:30
 44/83 BlackSword ***** válasza:
Az... De tényleg... De mivel Te is mást vársz el egy kapcsolattól, és ő is, így szerintem nem lenne hosszú életű a dolog... Ráadásul ahogy a soraidat olvasom, és a helyzetet értékelem, bennem az is felmerült, talán benned is, hogy könnyen a mostani barátja sorsára juthatsz... Mert így benne van a pakliban... Nem??? Akkor pedig ugyanott lennél, hanem még mélyebben is...
2011. dec. 26. 18:31
 45/83 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a reinkarnációban nem hiszek kellő mértékben.

Majd kialakul. Elegem lesz, aztán talán egy szép napon fonok egy jó kis kötelet hurokkal, és minden megoldódik.

2011. dec. 26. 18:33
 46/83 A kérdező kommentje:
Meglehet.
2011. dec. 26. 18:34
 47/83 BlackSword ***** válasza:

Hagyd már!!! Ilyenekre ne is gondolj!!! Mindenből fel lehet állni... És még az annál rosszabból is... Hidd el, én már csak tudom...

Ha megteszed, akkor sosem tudod meg milyen jó dolgok várnak még rád, hogy mennyit fogsz még örülni... És előtted azért még mindig ott az élet... Szóval azt a kendert inkább szívjuk el...

Gó a parom.hu ra, aztán vesd bele magad az élvezetekbe!!! Van új a nap alatt is...

2011. dec. 26. 18:38
 48/83 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd valami lesz.
2011. dec. 26. 18:49
 49/83 anonim ***** válasza:
10 év korkülömbség felnőtteknél nem számít semmit. Ha te 25 lennél, a csaj meg 15, az gáz lenne, de 21L és 31F teljesen okés.
2011. dec. 26. 18:49
 50/83 anonim ***** válasza:
Amúgy meg csak 31 vagy fiatal vagy, a legjobb férfi korban vagy, nem tudom mi a baj. azon nem lehet gondolkozni, hogy most kötelet fonok. De a csajokról lehet le kell mondanod. De még annyi más jó dolog van az életben, hogy fiatalon nem érdemes meghalni.
2011. dec. 26. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!