Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan F-ról, aki 31 éves, és még soha nem volt párkapcsolata?
Már nem viccből jópofáskodtam neki. Tényleg érdekelt, hogy mit érhetek el egy nálam 10-évvel fiatalabb lánynál. Annyira elképzelhetetlennek tűnt, hogy megtetszem neki, h valószínű azért tudtam vele lazán beszélgetni, meg hülyéskedni. Céloztam is rá szinte 5-percenként, hogy nagyon megszeretgetném, de azt mondta ő nem csalja meg a barátját. Aztán az utolsó napokban is rajta voltam a témán, és akkor kezdett olyanokat mondani, hogy még nem tartunk ott. Utána, mikor már nem járt dolgozni, meglátogatott egyik nap végén, és elmentünk ketten egy partra beszélgetni, és akkor mondta azokat. Előtte még mondtam neki, hogy "pirospacsizzunk", de ugyanazt mondta, hogy hűséges. Én meg ott belenyugodtam, h nem akkor nem. Aztán felvilágosított, hogy ha nem lenne barátja, már azon is túl lennék. Szó szerint odaadná magát nekem. Na akkor kezdett felkavarodni az állóvíz.
Szívás.
Az a baj, hogy a reinkarnációban nem hiszek kellő mértékben.
Majd kialakul. Elegem lesz, aztán talán egy szép napon fonok egy jó kis kötelet hurokkal, és minden megoldódik.
Hagyd már!!! Ilyenekre ne is gondolj!!! Mindenből fel lehet állni... És még az annál rosszabból is... Hidd el, én már csak tudom...
Ha megteszed, akkor sosem tudod meg milyen jó dolgok várnak még rád, hogy mennyit fogsz még örülni... És előtted azért még mindig ott az élet... Szóval azt a kendert inkább szívjuk el...
Gó a parom.hu ra, aztán vesd bele magad az élvezetekbe!!! Van új a nap alatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!