Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden sikeres férfi mögött egy nő áll (? )
Nem mindegy milyen az a Nö...
Ha olyan mint az exem, akkor már régen éhendöglöttem volna...
"ennyi erővel mindenki legyen egyedül mert minek nő és minek férfi kapcsolat,mindenki sikeres lehet magától is,és sajnos a mai beteg világ pont erre ösztökéli az embereket.."
De sok nő elvárja, hogy a férfi legyen sikeres, még ő nem tett semmit sem... Ez miért van?
De sok nő elvárja, hogy a férfi legyen sikeres, még ő nem tett semmit sem... Ez miért van?
Nem tudom mert én ilyen nőkkel nem állok össze!
"Nem tudom mert én ilyen nőkkel nem állok össze!"
Én sem. Azért kérdeztem meg itt :D
Én nőként arra vágyom, hogy egyszer majd sikeres legyek a munkámban, de megálljam a helyemet anyaként, feleségként, háziasszonyként is. Ilyen jövőképbe természetes, hogy számomra nem illik a képbe, egy csődtömeg alak, amely fogalom persze relatív. Jelen esetben hívjunk egy igénytelen, magára nem adó alakot így, aki vígan el is él olyan szegénységben hogy alapvető dolgokra, élelmiszerekre nincs pénze és esze ágában sincs ebből kitörni. (Az utolsó fél mondat nagyon fontos, mert amint minden erejével azon van, hogy kitörjön ebből az állapotból, már is ideális jelöltnek tűnhet a szememben, hiszen van benne akarat és elszántság, ami nagyon fontos)
Lényeg a lényeg, a siker is elég relatív fogalom szerintem. Számomra egy férfi sikeressége sem csak a munkában mutatkozik meg. Ugyanúgy fontos az, hogy hogy viszonyul hozzám, a családjához, a gyerekeihez, milyen apa, milyen férj... Nekem ez is beletartozik a siker fogalmába, mégpedig ha belegondolunk egy nő nélkül nehéz családot alapítani, tehát igen, a mondás igaz lehet! :)
Az a nő, aki csak elvár dolgokat, míg a legnagyobb problémája, hogy hol "shoppingolja" el a férje fizetését, az hogy is mondjam... Ha egy pasinak ilyen nő kell, az meg is érdemli, hogy ezzel élje le az életét! :)
Baromság. Ezt csak a hülye feminista p.csák találták ki, hogy értelmet adjanak a létezésüknek, mivel a bogyószedésen és a tűzőrzésen kívül semmi hasznosat sem csináltak.
Elég ha hitelen megemlítjük Hitlert, vagy Edisont. Meghatározó és nagyhatású emberek voltak, mégsem volt mögöttük egy nő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!