Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden sikeres férfi mögött egy nő áll (? )
ma 23:01 vagyok
még annyit tennék hozzá hogy a srác az mindig is egy link alak volt aki tudom hogy magától nem vitte volna semmire...ez a nő életet lehelt belé és adott neki egy olyan önbizalmat ami magától soha nem jött volna elő belőle,egyszerűen jó hatással volt rá a nő,én ezt férfiként mondom hogy sok embernek egy nő pozitív irányba változtatta meg az életét...
ma 23:05
De van ilyen!!Mit érsz a sikerrel ha magányos vagy és se kutyám se macskám,inkább vagyok sikeres egy nő által mint magamtól...aki magától lett sikeres azt mind megnézheted hogy egoista fa.sz fejek akik semmibe veszik a nőt és se kutyájuk se macskájuk csak elvannak a maguk kis egójával és a vagyonukkal és mindenki utálja őket...így legalább egy ember van aki szeret és tisztel és akit te is tisztelsz mert neki köszönheted amit közösen elértetek...
ma 23:10
Na ugye erről beszéltem...és ez a nem mindegy..hogy a karriered hozza..
ma 23:11
semmi köze a függéshez...van ilyen aki a nő által lett sikeres el kell fogadni,valakinek így valakinek úgy..ez nem függés kérdése..vannak emberek akik úgy tudnak érvényesülni a természetüknél fogva ha valaki áll mellette,ebben nincs semmi szégyelni való ha szeretik és tisztelik egymást..és egyik sem ba.ssza át a másik fejét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!