Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden sikeres férfi mögött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden sikeres férfi mögött egy nő áll (? )

Figyelt kérdés
Ti egyetértetek ezzel a mondással? És ha igen akkor hogyan találjanak sikeres férfit maguknak az egyedülálló nők, akiknek ez a vágyuk?
2011. dec. 25. 22:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Valamikor a veszekedés csak megerősíti a férfi elszántságát az élet egyéb területein. Ismerek olyat aki esténként ostorral kergeti ki feleségét házából, és az élet más területein is kerget másokat, és nem fordítva.
2011. dec. 25. 23:16
 22/45 anonim ***** válasza:
A közepéből ez kimaradt, előző vagyok: szóval, hogy ...elkezdje megvalósítani az álmait, hogy felbátorodjon a férfi...
2011. dec. 25. 23:16
 23/45 anonim ***** válasza:
ma 23:14 tökéletesen megfogalmazta...
2011. dec. 25. 23:17
 24/45 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem hogy mitől lesz TÖBB egy férfi ha egy nő szereti?? Annyira nagyszerű volna a nők szeretete, hogy valami csodaszerként "felturbózza" a közérzetet?
2011. dec. 25. 23:19
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nagyszerű volna a nők szeretete, hogy valami csodaszerként "felturbózza" a közérzetet?

Őszintén??Igen!Engem kimondottan felturbóz és jól esik hogy van egy ember aki látja bennem azt hogy igen is értékes vagyok és a többi f.sz fej véleménye ebbe a beteg világban nem érdekel...és igen egy kemény nap után jól esik haza menni hozzá és az is jól esik amikor megkérdezi hogy na hogy telt a napod szivem és jól esik az amikor oda jön és a szeretetével körbe leng...igen felturbóz!!

2011. dec. 25. 23:24
 26/45 A kérdező kommentje:

"Valóban, itt igazából arról van szó, hogy a férfi (egyes férfiak) sikeréhez nagyban hozzájárul a talpraesett feleség..."

Egyetértek vele :) De akkor sok szingli nő miért akar egyből sikeres férfit magának? És ők mit tudnak felmutatni cserébe, hogy készen kaptak egy sikeres férjet maguknak? Vagy úgy gondolják, hogy az nekik jár és pont? :D

2011. dec. 25. 23:24
 27/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igaz minden sikeres férfira...
2011. dec. 25. 23:25
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nők szeretete, hanem úgy globálisan a szeretet. Hihetetlen mozgatórugó. Ha a szerető feleség nem lenne viszontszeretve, akkor valószínüleg nem tudna magából annyi pozitív energiát sugározni, amennyit akkor tud, ha érzi: nem csak ad, hanem kap is. A szeretet akkor hatásos igazán, ha oda-vissza működik. Akkor teljesedik ki.
2011. dec. 25. 23:26
 29/45 anonim ***** válasza:
Egyféle szeretet van amiről teljesen bizonyos lehet az ember, és amiben megbízhat: az önszeretet. Más szeretet lehet hogy létezik, vagy létezett egy távoli múltban, de lehet hogy nem, mivel nem láthatunk bele mások agyába. Csak tetteik árulkodnak érzelmeikről. Ami nem megnyugtató. A valaha élt legnagyszerűbb emberek (Nietzsche, Nagy Sándor, Napóleon, Cicero, Platón) nem helyeztek nagy hangsúlyt a nőkre.
2011. dec. 25. 23:29
 30/45 anonim ***** válasza:

ma 23:24

azért pontosan mert ezeket a nőket csak a pénzed érdekli ennyire egyszerű a képlet...azok a nők akik által sikeres leszel azok igazán szeretnek mert kitart jóban rosszban,és inkább legyek egy nő által sikeres mint hogy az én elért saját sikerem és pénzem miatt legyen velem egy nő,az általad említett szinglik..mert ezek nem a lelkedért vannak veled hanem az anyag miatt ami körbe vesz...

2011. dec. 25. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!