Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden online ismerkedő pasi azzal ír rám, hogy helyes fiú vagyok. Stb. aztán meg kiderül hogy bányarém, amikor képet küld? 19/L

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 22:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#8-as: A nap poénja volt, köszii! :D
2011. dec. 25. 22:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, sosem írtam senkinek, hogy jól néznék ki... Azt majd ő úgyis eldönti, ha nem felelnék meg az ízlésének és ilyet állítanék akkor én lennék a hazug.

20/F

2011. dec. 25. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Te is biztos nagyon szép lehetsz, te lány :D
2011. dec. 25. 22:23
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Az a gát hogyha valaki nem felel meg egy nőstény ízlésének, a királykisasszony ritkán ha egyáltalán visszaír. Azt hiszik "udvarias" viselkedés ez, meg hazudni hogy "van pasim". Pedig az egyenes beszéd, arra még várnunk kell hogy kialakulhasson annak képessége a női nemben. Nagyon értékelem a durva elutasításokat, mert legalább őszinték...
2011. dec. 25. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
De a nőstények zömében még annyi segítőkészség sincs hogy leírják normálisan hogy mi a problémájuk...
2011. dec. 25. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Pedig logikus! Aki helyes, az nem ír ilyet magáról. Csak a buta ír olyat, hogy okos vagyok. Nyilvánvaló dolgokról nem győzködöm a másikat és olyanokat sem állítok, ami szubjektív.

Tehát, aki azzal nyit, hogy ő helyes, az nagyon valószínűnek tartja, hogy nem az.

Sosem írtam ilyet, majd eldönti a lány.

2011. dec. 25. 23:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a Te hibád, mert azonnal valami ultrhelyes bikára számítassz.

Értelemszerüen ilyen nem regisztrál, mert egy este 16 csajt akaszt meg vagy ha mégis Te lennél a 17. akkor tuti tesz ki magáról képet.

Én nem tartom magam helyesnek, csak átlagosnak, nem is néz meg minden Nö, de tudom, hogy van aki Tölem olvad el.

2011. dec. 25. 23:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hangoztatná az, aki tényleg annyira helyes. De hát ilyen a netes ismerkedés, kicsit zsákbamacska... én ugyanígy jártam a lányokkal.
2011. dec. 26. 09:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rondák azok a férfiak akik neked írnak, csak te nem tudod azt, mert valami vámpírosszépfiúra számítasz, amelyekből nagyon kevés van. Ha nem lennél felszínes pi.sa, akkor esélyt adnál ezeknek a pasiknak is. Előbb ismerd meg és majd meg fog szépülni.
2011. dec. 26. 12:39
 20/20 anonim ***** válasza:
12:39 Ez a "majd meg fog szépülni" talán az amire leginkább nem képesek a mai nők. Nincs türelmük semmihez. Minden eddigi társadalomban az embereknek várniuk kellett iszonyú hosszú ideig. Volt türelmük, és képesek voltak alkalmazkodni a helyzethez... mert kötelező volt az alkalmazkodás. Ahol még él a hagyományos erkölcs, és ahol a nők alávetettek (Afrika, India) ott érdekes módon boldogabbak az emberek. Afrikában meg Indiában találhatók a világ legboldogabb női, pedig nincsenek jogaik és egyáltalán nem "válogathatnak". Ennyit erről.
2011. dec. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!