Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van értelme így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme így ennek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja beszélgetek egy lánnyal így neten keresztül. Teljesen szimpla beszélgetésnek indult. Mivel volt egypár csalódásom lányokkal a közelmúltban, így nem akartam semmi 'olyat'. Ezalatt a rövid idő alatt mégis kialakult valami. Hajnalig fent marad, csak hogy velem beszéljen, felhív telefonon, ha nem vagyok gépnél. Ha velem beszél, akkor mással nem. Ilyeneket mond, hogy értékes meg ritka vagyok meg stb, szóval látszik rajta, hogy igényli a társaságom és érdeklem őt. Én megkedveltem, és szerintem ő is engem. Sokat gondolok rá, meg elképzelem, hogy milyen lehet megcsókolni stb és itt jön a probléma:

Ő egy olyan lány, akiért 10-ből 11 férfi odavan. Minden fiú ismerőse rá csorgatja a nyálát. Én nem vagyok menő, nincs se kocsim, se pénzem, se semmi olyanom ami ezeknek a partiarc srácoknak van. Helyes sem vagyok, mert eléggé koravén az arcom. Ha ez nem lenne elég, akkor 200km-re lakunk egymástól. Nem tudom, hogy így lehet-e nála esélyem, hogy érdemes-e folytatni így ezt a beszélgetést. Attól tartok csak mégjobban beleélem magam, de ilyen feltételek mellett esélytelen a dolog. Ilyen távolsággal legjobb esetben 2 hetente tudnánk találkozni. Becsületes, kedves lánynak ismerem, szóval attól nem félnék, hogy megcsalna vagy ilyesmi, de annyi érdeklődő van iránta, miért választana engem?

Szerintetek megszakítsam vele a kapcsolatot, vagy van remény arra, hogy így esetleg később legyen valami több?

21 éves vagyok, ő 19.

2011. dec. 25. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe.Én soha egy lánynak sem hittem el hogy pl csak velem beszél.Olyan egyszerüen nicsen plána ha szép is.Mindenki nyomul rá és hagyja.Ilyenek ezek :D
2011. dec. 25. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Először találkozz vele..
2011. dec. 25. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megbizol benne, de én az életem akkor se tenném arra, hogy 100%-ig becsületes és nem tudna bepasizni. Az ilyen szép lányok beleszerethetnek olyan fiúba mint te és őt akarják, ez van nálad is. De.... de attól még a többi pasi ott a képletben és barátkozik velük és nem dobja el magától egyiket se. Ismerek olyan lányt akiről beszélsz, de hidd el azért még nem angyal. Persze a te szemedben tuti az. A távolság sok, de a találkozás rendszerességén múlik. Az igaz, hogy beléd szeretett, de ha jól sejtem még nem is találkoztatok. Döntsd el mit akarsz és hogy ő mit szeretne, de azért felejtsd el még a nagy Ő fogalmát. Hidd el nem olyan megbízható még ez a dolog;) Folytassátok a csevegést és majd ráértek eldönteni.
2011. dec. 25. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nincs sok értelme. Csupán egy hónapja beszéltek, 200 km, és a korotokból ítélve egyetemisták lehettek (nem biztos), de ha igen, ott bármi megtörténhet. (Itt arra célzok, hogy a bizalom nem tudom meddig maradna meg köztetek.) Inkább legyetek jó barátok, találkozzatok barátokként, aztán kiderül mi lesz. :)
2011. dec. 25. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
nem nagyon öregapám. én egy 18 éves leányzóval beszélgetek neten keresztül kb 4 hónapja de nem nagyon mer velem talizni mert azt hiszi hogy én vagyok netenmegismerkedekegylánnyaléelrabolvamegfolytom srác. amúgy légy megtiszteltetve ez volt az első korrekt válaszom itt ezen a sza.ros oldalon.
2011. dec. 25. 19:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom angyalnak, nincs semmi ilyen rózsaszín köd. Merne velem találkozni, igazából én nem tudom, hogy merjek-e. Attól félek csak rosszabb lenne a helyzet és mégtöbbet gondolnék rá.
2011. dec. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!