Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme így ennek?
Egy hónapja beszélgetek egy lánnyal így neten keresztül. Teljesen szimpla beszélgetésnek indult. Mivel volt egypár csalódásom lányokkal a közelmúltban, így nem akartam semmi 'olyat'. Ezalatt a rövid idő alatt mégis kialakult valami. Hajnalig fent marad, csak hogy velem beszéljen, felhív telefonon, ha nem vagyok gépnél. Ha velem beszél, akkor mással nem. Ilyeneket mond, hogy értékes meg ritka vagyok meg stb, szóval látszik rajta, hogy igényli a társaságom és érdeklem őt. Én megkedveltem, és szerintem ő is engem. Sokat gondolok rá, meg elképzelem, hogy milyen lehet megcsókolni stb és itt jön a probléma:
Ő egy olyan lány, akiért 10-ből 11 férfi odavan. Minden fiú ismerőse rá csorgatja a nyálát. Én nem vagyok menő, nincs se kocsim, se pénzem, se semmi olyanom ami ezeknek a partiarc srácoknak van. Helyes sem vagyok, mert eléggé koravén az arcom. Ha ez nem lenne elég, akkor 200km-re lakunk egymástól. Nem tudom, hogy így lehet-e nála esélyem, hogy érdemes-e folytatni így ezt a beszélgetést. Attól tartok csak mégjobban beleélem magam, de ilyen feltételek mellett esélytelen a dolog. Ilyen távolsággal legjobb esetben 2 hetente tudnánk találkozni. Becsületes, kedves lánynak ismerem, szóval attól nem félnék, hogy megcsalna vagy ilyesmi, de annyi érdeklődő van iránta, miért választana engem?
Szerintetek megszakítsam vele a kapcsolatot, vagy van remény arra, hogy így esetleg később legyen valami több?
21 éves vagyok, ő 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!