Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha egy pasinak elállnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy pasinak elállnak a fülei vagy nagy az orra?

Figyelt kérdés

Ezt sok lány valami betegségként éli meg, hogy a pasi fülei elállnak, nagy az orra és ezért elhajtja. Én az ilyen lányoktól herótot kapok, mert annyira felszínesek.Pedig az tök természetes a nagy orr és az elűlló fül pl araboknál is.

[link]

[link]

2011. dec. 25. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért Will Smith-t berakni... :D:D

Amúgy a fekáknál tök természetes. Ott mindenkinek vastag ajkai, széles orra és elálló füle van. Meg afro haja xD

2011. dec. 25. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az en orrom szerintem nagy, es meg kicsit balra is all, de sosem ereztem hogy ez gond lenne, egy lany sem kuldott meg el pont ezert.
2011. dec. 25. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze Will Smith igen jóképű pasi, neki nem baj ha elűll a füle egy kicsit. De ha nem néz ki enynire jól a pasi?
2011. dec. 25. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak elálló füle van és kicsit nagy az orra is :D de nem ennyire, mint amit belinkeltél. Az elálló fül szerintem aranyos, és nagyon imádom a barátomon ezt :D A nagy orral meg szerintem semmi baj nincs, szinte minden 2. pasinak nagy. :)
2011. dec. 25. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Elálló füleim vannak, e azért nem annyira, viszont jó nagy orrom van emellett és hát sajnos egy lány sem rajongott még értem.

Forever alone receptje lenne ez? :(

22/F

2011. dec. 25. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát Will Smith azért eléggé jó pasi. Nekem egyébként a nagy orral nincs bajom, az elálló fülek viszont nem jönnek be. De ha annyira áll el, mint Willé, akkor az még cuki is tud lenni. 18/L
2011. dec. 25. 18:39
 7/7 anonim válasza:

Elálló fülre rá tudod növeszteni a hajad... az orral kapcsolatban: nekem 99%-ban a nagy, sas - vagy kampóorrú fiúk jönnek be :)

Aki azon akad fenn, hogy eláll a füled annak semmi keresnivalója melletted, és nem csak közhely, hogy meg sem érdemel. persze mindenkinek meg van a zsánere.

Ennyi.

2011. dec. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!