Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy pasinak elállnak a fülei vagy nagy az orra?
Ezt sok lány valami betegségként éli meg, hogy a pasi fülei elállnak, nagy az orra és ezért elhajtja. Én az ilyen lányoktól herótot kapok, mert annyira felszínesek.Pedig az tök természetes a nagy orr és az elűlló fül pl araboknál is.
Azért Will Smith-t berakni... :D:D
Amúgy a fekáknál tök természetes. Ott mindenkinek vastag ajkai, széles orra és elálló füle van. Meg afro haja xD
Elálló füleim vannak, e azért nem annyira, viszont jó nagy orrom van emellett és hát sajnos egy lány sem rajongott még értem.
Forever alone receptje lenne ez? :(
22/F
Elálló fülre rá tudod növeszteni a hajad... az orral kapcsolatban: nekem 99%-ban a nagy, sas - vagy kampóorrú fiúk jönnek be :)
Aki azon akad fenn, hogy eláll a füled annak semmi keresnivalója melletted, és nem csak közhely, hogy meg sem érdemel. persze mindenkinek meg van a zsánere.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!