Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz egy pasinak teát adni ajándékba?
Nagyon tanácstalan vagyok ajándékötlet terén... Még csak egy hónapja vagyunk együtt a barátommal, ami nem is lenne baj, bár nyilván azt még nem mondanám, hogy annyira ismerjük egymást. A nagyobb bajom az, hogy én még egyetemista vagyok és nincs túl sok pénzem, amit rá tudok szánni. Ő viszont elég jó helyen dolgozik, jól is keres, így mindent megvesz magának amire szüksége van, nyilván abból is a drágább dolgokat... Szóval nem akarok gagyi ajándékot venni karácsonyra, mert tudom, hogy nem örülne neki.
A teára azért gondoltam, mert tudom, hogy nagyon szereti őket. Úgy terveztem, hogy teakülönlegességekből gyűjtenék össze párat, na meg mellé csinálnék valami finomságot. Csak ez meg nem olyan férfias ajándék így :D Mit gondoltok?
Szerintem jó ötlet, én is szeretem a teát és örülnék neki:)
20/f
Szerintem is jó:)
Én hamutartot fogok adni, mert az én pasim dohányzik :)
24l
teljesen jó
nem az ajándék értéke számít, hanem hogy szívből legyen..
akár rajzolhatsz valamit, vagy közös fénykép keretben.
Ha szereti, akkor jó ajándék!
Én szeretem, és örülnék neki.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!