Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasinak becenév? Nem nyálasat.
Figyelt kérdés
Nem olyanokat, hogy cuncimókus meg üntyülüpüntyülü meg cicafiú meg ilyenek... Valami kevésbé nyálas de aranyos? Az ilyen "szivem,szerelmemen, drágám, egyetlenem"-eken kívül :) köszi2011. dec. 7. 16:39
1/9 anonim válasza:
édes, vagy valami olyan ahogy a haverjai hivják csak becézve.
2/9 anonim válasza:
ha nem egy cingárgyerek, akkor a mackoo aranyos :D
3/9 anonim válasza:
az én barátom Jersey..és azért mert mikor kint volt Amcsiban ..akkor mindig New Jersey-röl és Manhattanröl dumált..kb ha egy filmet lefeküdtönk megnézni..akor végig pofázta hogy Nwe Jersey meg Manhattan igy meg ugy..és igy maradt a Jersey:) és nem Jerzyröl a VVböl mert ö ejtsd(Jerzsi) --de valamikor mikor keveset alszok akkor Teddykém..Teddy Maci után :D
4/9 anonim válasza:
én édesemnek szoktam általában szólítani. vagy muci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!