Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bébi becenév egy fiúnak?
Figyelt kérdés
fiúnak jó az a becenév hogy bébi?vagy valami más?normális ötleteket várok :/2011. jún. 5. 22:35
1/8 napietus válasza:
nem jó, idiótán hangzik. hívd a nevén, vagy ha van beceneve (normális, amit el is fogad, pl. ahogy a családban vagy a barátok szólítják), akkor azon. elég gagyi dolog idegen emberek által javasolt néven becézni, akik nem is ismerik...
2/8 anonim válasza:
Én becézni csak hülyeségből szoktam :D Én mondom a NYUSZÓMUSZÓT :D Meg a BÉBIBOGYÓT :D De népszerű az édim az életem meg hasonlók :D
3/8 anonim válasza:
hívd úgy hogy sunázó gépezet. annak biztos örül.
4/8 anonim válasza:
hát meglepődnék ha barátnőm egyszercsak bébinek szólítana, de eltudok képzelni olyan szitut amikor hülyéskedünk és igy jön ki jól :) de tartósan nem. tartósan én az ő Szivecskéje vagyok, ő meg az én Édeském, vagy szimplán csak Édes :) de nemigazán szoktuk megszólítani se egymást, nemnagyon adódnak olyan helyzetek. vagy max úgy hogy "te figyiii..." :D
de ez már a mi védjegyünk szóval ne használd... :P
6/8 anonim válasza:
"Béjbi béjbi béjbi óóóóó!!!"
De most komolyan...ne szerintem fiúnak nem illik. Még lánynak is olyan lealacsonyító mikor Béby-nek hívják.
7/8 anonim válasza:
Én szoktam, de van rá indokom, mégpedig a tökéletes babaarca 20 éves létére.:D Persze kizárólag csak akkor mondom, ha ketten vagyunk.
8/8 anonim válasza:
Nevetséges, gyerekes és idegesítő. Mindenkinek van normális neve, miért kell ilyen hülye b.zi beceneveket rájuk aggatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!