Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Lejjebb írok hozzá, bírjátok ki, hogy végig olvassátok
a golf áramlatnak köszönhető ez a felmelegedés ezt hívják globális felmelegedésnek. L
Globális felmelegedésnek az utóbbi évtizedek az emberek agyilag leépülés változásait nevezzük: emelkedik a fiatalok alkohol fogyasztása és a szexuális túlfűtöttség. A folyamat várhatólag folytatódik; végállapotát még becsülni sem tudjuk. . Ma még nem eldönthető, hogy a leépülés változása mennyiben tekinthető a média, internet, emberi tevékenységek következményének. A jelenlegi melegedés legnagyobb részben a valóvilágnak és hozzá hasonló butító filmeknek köszönhető.
Én vagyok a 2....
Kedves 21 éves lány..
Nagyon nem voltam kíváncsi arra, hogy mi a véleményed rólam...Senki se kérte tőled, hogy itt hangoztasd rólam a véleményedet.
Szóval megtarthattad volna magadnak is.
Arra visszatérve, hogy az internet és a TV befolyásol...
1. Nincs TV-m, ennél fogva nem nézek TV-t
2.Az internet azokat befolyásolja, akinek az IQ szintje valahol a béka segge alatt motoszkál.
3...Örülhetsz annak hogy jó kedvemben találtál...
Na heló
17/F
17:04: Ennyit a racionális érvelésről, nyomorult ;)
21F
Igazából itt nem csak a média a felelős, hanem az ország jelenlegi állapota is. Mondok egy példát, a szüleim mindig azt mondták, hogy tanuljak jól, mert akkor lesz jó állásom, jó fizetésem, és ha rosszul tanulok, akkor elmehetek traktorosnak. Én meg is fogadtam a szavukat, jelenleg orvostanhallgató vagyok, egy rezidens 90 ezret keres, egy szimpla targoncás, traktoros, utcaseprő 90 ezret keres..... Megéri tanulni? NEM! Mondjuk az más kérdés, hogy én még kimehetek külföldre, de a fiatalabbak már nem biztos.
Szóval mindezzel azt próbáltam demonstrálni, hogy a magyar társadalommal alapvető problémák vannak, és ezek kihatnak az átlagemberekre is, minek tanuljon az ember, ha nem becsülik meg a tudását? Minek legyen az ember becsületes, ha azt látja, hogy aki lop, csal, hazudik, az jól él, aki becsületesen dolgozik annak pedig felkopik az álla. Én meg tudom érteni a mai generációt. A dolce vita életérzés is teljesen érthető a részükről, addig akarják élvezni az életet, amíg lehet, hiszen a felnőttkor úgyis tele lesz szívással.
Igazából a probléma gyökere szerintem egy alapvető értékvesztés a magyar társadalomban, amit a mi drága politikusaink idéztek elő (párttól függetlenül), a totálisan inkompetens, önérdekű kormányzásukkal. Ez az értékvesztés pedig a fiatal, legkönnyebben befolyásolható generáción látszik a legjobban.
17:12: Neked minden szavad az. Az időmet kár rád pazarolni, mert értelmes megnyilávnulásod nincs, csak dobálózol a moslékkal.
21F
"17:12: Neked minden szavad az. Az időmet kár rád pazarolni, mert értelmes megnyilávnulásod nincs, csak dobálózol a moslékkal."
Kérlek ne etesd már ezt az idióta TROLLT. Csak szórakozik a hülyegyerek, tényleg nem éri meg.
Ha a szülők nem képesek nevelni a gyerekeiket, hát nevelik az osztálytársai és barátai.
Régen mi volt? Fegyelem, suliban se engedték a tanárok hogy pofázzanak a diákok, most meg egyest kap a gyerek és tanárt vonják felelőségre. A szülők is odafigyeltek a gyerekekre, most meg vajon hogy jutnak el éjjelente a bulikba?
Persze régen a több idejük is volt a porontyokra, most meg dolgozhatnak több műszakban hogy megéljenek.
Szóval sok minden egyben váltja ki ezt a problémát.
Ha nekem lesz gyerek én biztos előbb töröm le a kezét, minthogy 14 évesen bulikba járjon meg éjjel kimaradjon stb
Én is azt csináltam 14 évesen mint te. Nem tudom miért, de tény, hogy manapság ez a módi sajnos. Dragon Ball az mekkora menő volt, a suliban is arról beszéltünk, és nem idegeltük egyik tanárt se (persze 1-2 idióta mindig is volt, de a többség nem). Ma már ciki tizenegynéhány évesen normálisnak lenni, ha valakinek a haverjai bevállalósabbak. Mert az XY gyerek megy utánuk, mert nem akarja, hogy kitszított legyen. Vagyis én ezt így látom.
Szerintem:
Ha megoldható, vidd el öcsédet valami edzésre (ne csak 1szer), ha jó a kapcsolatotok, együtt is mehetnétek, és ott sok új arcot ismer majd meg. Vidd minél több olyan helyre, ahová te is elmentél volna 14 évesen. Ha jól jön össze, akkor olyanokkal lóg majd inkább, akik normálisak, és más okok miatt érzi jól magát velük, mint a mostani haverjaival. De persze ez csak az én meglátásom, nem ismerlek titeket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!