Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, a ti szülitek mit szólt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a ti szülitek mit szólt hozzá amikor egy idősebb lányt "vittetek haza"?

Figyelt kérdés

Az én szüleim nem képesek elfogadni, hogy nálam idősebb barátnőm van. Pedig nagyon szeretem, és rendes. Megismerni sem akarják.. Mit tegyek?

16/L

2011. dec. 25. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom én abból azt szűrtem le hogy te Lezbi vagy, mert azt mondtad "16/L és te is lányt vittél haza"

Lehet az nem tetszik nekik.

2011. dec. 25. 13:40
 12/14 A kérdező kommentje:

a lány 16

én 15 és fiú

2011. dec. 25. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaaaa éééértem =DDDD

Mondjuk ebben a korban egy év is sokat számít- legalábbis nálam így volt- főleg ha a kiscsaj idősebb mert ugye a lányok korábban érnek és lehet már 20nak néz ki te meg mondjuk 15nek :D

De ha ez nem áll fent akkor tényleg feleslegesen paráznak. És mi az ,hogy nem akarják megismerni? Már nem azért de eléggé hülye szüleid lehetnek.

2011. dec. 25. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
úristen +-365,25nap.. most mi lesz ?
2011. dec. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!