Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy sikerült amikor először vittetek haza pasit? Nagyon parázok.
Jön le hétvégén a barátom és bemutatom a szüleimnek..ezelőtt még soha senkit sem mutattam be nkik(volt már barátom de 1iket se mutattam még be)ő már tuti h jön le hétvégén és kicsit izgulok h anyuék beégetnek h beszólnak neki v vmi..ez természetes mindenki ígyvolt vele nagyon izgulok..:S
15/L barátom 18/F
én úgy csináltam hogy átvittem barátomat anyámhoz előszőr csak rövid időre, max fél órára, aztán el is húztunk onnan hamar.
Majd megkérdeztem anyut, hogy mit gondol a pasiról,
aztán ha nem mondott rosszakat, akkor legközelebb vittem több időre is :)
Persze nekem már volt néhány barátom, és ez a taktika jött be a legjobban, mert így ha nem tetszett anyámnak a pasi, akkor csak engem basztatott, legalább a barátomat megkíméltem ettől :)
Megbaszott aztán amikor aludtam kirabolta az egész házat.
És még a nagyapám farkát is levágta, és belerakta a számba.
Meg még a hajamat is levágta, és beletolta a puncimba, és ott lógott ki.
Ja meg felgyújtotta a házat, arra ébredtem.
17:44--->őszintén te minek vagy felregisztrálva..ha te írsz ki kérdést akk bezzeg elvárod h normális választ írjanak mi..
a többieknek köszönöm:)
"Megbaszott aztán amikor aludtam kirabolta az egész házat.
És még a nagyapám farkát is levágta, és belerakta a számba.
Meg még a hajamat is levágta, és beletolta a puncimba, és ott lógott ki.
Ja meg felgyújtotta a házat, arra ébredtem."-->persze tedd fel a napisz@rra aztán írj hozzá komit h húú ez durva és csináld maghadnak a reklámot..rohadt vicces volt..-.-
Úgy látom emberkéknek igen sz** a humorérzéke..
Egyébként szerintem is az a jó ha először csak kis időre viszed el magadhoz.Első alkalommal a csávó is parázhat hogy milyenek a szüleid stb. Aztán majd máskor ott lesz tovább.:)
20f
köszönöm:)
am nem sz@r a humorérzékem csak kicsit idegölő h mindent elviccelnek..
Miért várnám el, hogy komolyan válaszoljanak?
Ha nem tudnak válaszolni ez van, megoldom másképpen, tőlem akár szét is offolhatják az egész kérdésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!