Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az irigységemmel?
19 éves lány vagyok és ma jön a nővérem meg a barátja karácsonyozni hozzánk. És elég vegyes érzelmek keringenek bennem. Várom, h jöjjenek, meg nem is...
nekem nincs párkapcsolatom, nem is tudok semmi ilyesmit felmutatni.
Max annyit, h 4. hónapja bánkódom anyum munkatársa miatt, aki kihasznált(?), bár nem is tudom soha nem hitegetett semmivel.
A nővérem 25 éves, amúgy elég elcseszett életű, de egyszerűen irigylem a párkapcsolatát... Vagyis nem konkrétan azt a kapcsolatot, hanem azt, h neki van vkije. Ergo minden párt irigylek, de ők, ugyebár most itt lesznek 2 napig velünk.
A másik gond, h anyukám és a nővérem is szeretik előttem lebegtetni, h nekem nincs senkim. Anyum múltkor egy veszekedésnél ezt is a fejemhez vágta, h nem kellek senkinek.
A nővérem meg már rá is kérdezett nagy társaságban, h ugyan már nem vagyok leszbikus...
Bánt, pedig tényleg minden vágyam egy kapcsolat...
Szia! :)
Ne törődj az emberekkel, az emberek ilyenek és ilyenek
is maradnak, néha parasztok, érzéketlenek!
Persze, hogy olyan könnyen mondják ezeket neked,
nekik ott van a párjuk, így könnyű... na mindegy!
Egyébként ne zavarjon az ő boldogságuk, győzd le magadban az érzést és kész! Különben még rosszabb lesz, ha azt
mondják neked, mit irigykedsz?! Ne add meg nekik ezt!
És igaz, helyette inkább örülj neki,
mert ezzel csak magadnak ártasz a legtöbbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!