Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek az irigységemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az irigységemmel?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és ma jön a nővérem meg a barátja karácsonyozni hozzánk. És elég vegyes érzelmek keringenek bennem. Várom, h jöjjenek, meg nem is...

nekem nincs párkapcsolatom, nem is tudok semmi ilyesmit felmutatni.

Max annyit, h 4. hónapja bánkódom anyum munkatársa miatt, aki kihasznált(?), bár nem is tudom soha nem hitegetett semmivel.

A nővérem 25 éves, amúgy elég elcseszett életű, de egyszerűen irigylem a párkapcsolatát... Vagyis nem konkrétan azt a kapcsolatot, hanem azt, h neki van vkije. Ergo minden párt irigylek, de ők, ugyebár most itt lesznek 2 napig velünk.

A másik gond, h anyukám és a nővérem is szeretik előttem lebegtetni, h nekem nincs senkim. Anyum múltkor egy veszekedésnél ezt is a fejemhez vágta, h nem kellek senkinek.

A nővérem meg már rá is kérdezett nagy társaságban, h ugyan már nem vagyok leszbikus...

Bánt, pedig tényleg minden vágyam egy kapcsolat...

2011. dec. 25. 11:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
Az én vágyam is egy párkapcsolat!én is 19 vagyok és fiú!De sajna nincs senkim!Meg gondolom nem is lesz mostanában!
2011. dec. 25. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne bánkódj, közhely, de ugyis fogsz magadnak párt találni. Mondjuk nem értem, én a tesómat soha nem bántottam amiatt, h nincs senkije, egyszerűen ez minden ember magánügye, sztem.
2011. dec. 25. 11:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Az a szánalom, ahogy kezelik ezt a témát...

+ visszaélnek vele.

Nem tudom, de egy biztos, elég ratyi dolog.

2011. dec. 25. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem inkáb örülj, hogy neki össze jött, és reménykedj, hogy neked is jó lesz egyszer
2011. dec. 25. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Az Én vágyam meg az volt, hogy szociális munkás lehessek és másoknak segíthessek.... nem jön össze.

Se baj, akkor leszek mentös, mert tenni szeretnék másokért...

Ezt csak azért írtam le, mert mindannyian irigykedünk arra akinek kapcsolata van, de meg kellene értenünk, hogy nagyon sok ember számára fontosak vagyun, egy kis rátermetséggel pedig mégtöbb számára.

2011. dec. 25. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
keress magadnak valakit! az irigység csúnya dolog, de emberi tulajdonság, nem kell reklámozni.
2011. dec. 25. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:

tőlem is néha megkérdezi valaki hogy mi van, van már bnőm vagy nincs? ilyenkor előtör belőlem a magány, hazaérek elkezdek gyúrni utána már jól érzem magam:D Szerencsére egy szerelmi bánat is csak 1-2 napig tart nálam (pedig az átlagtól mélyebb érzelmekkel áldott meg az ég). És én is látok vkiket smárolni rohadt irigy vagyok, de tudom ha kitartóan gyúrok, meg járok társaságba egyszer sikerülni fog azt elérni hogy vki belém zúgjon aki tetszik.

F18

2011. dec. 25. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Pont ma láttam egy videót arról,hogy ahogy szeretnéd,hogy történjenek a dolgok, úgy fognak történni. Amit mondasz magadnak(itt pl. arról van szó szerintem hogy azt hajtogatod magadnak,hogy mások milyen boldogak..van valakijük neked meg nincsen és magányos vagy és leszel is stb.)az úgy lesz. Kicsit legyél már pozitívabb! Fogalmazzunk úgy,hogy "meséld be magadnak",hogy boldog vagy és az is leszel. Mond azt reggel a tükörbe nézve,hogy hűű ma nagyon szép vagyok, ma fogok találkozni A fiúval. Nem lehet,hogy kicsit zárkózott vagy? Hidd el, ha máshogy reagálsz a dolgokra, ha tényleg pozitívan állsz hozzá és nem mindig a legrosszabbra gondolsz szebb lesz a világ is. Remélem segítettem ezzel..nekem megváltozott a világ szemlém azzal a videóval..ha érdekel privátban írj és linkelek.

2011. dec. 25. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:
A te anyád se normális.
2011. dec. 25. 16:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, érdekel a video:)
2011. dec. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!