Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit, vagy nem érdemes foglalkozni vele?
Eddig 5 randim volt egy 32 éves férfival (én 25 éves vagyok). Úgy nyilatkozik magáról, hogy nehezen nyílik meg, és nehezen fogad bárkit a bizalmába. Hogy először barátságot kell felépíteni, amiből aztán lehet több is (párkapcsolat). Kettőnkről is így gondolkodik.
Van a lakóhelyeink között egy kis távolság (ami amúgy akarattal áthidalható lenne), így nem találkozunk minden héten.
Valahogy nem halad előre ez az egész közöttünk, és sokszor van, hogy sokáig nem keres. Most 8 napja nem jelentkezik, még csak egy sms-t sem írt, hogy boldog karácsonyt.
Van ennek így értelme? Úgy érzem, ha ilyen "intenzíven" érdeklődik irántam, akkor megőszülünk mindketten, mire ez az ismeretség elmélyülne. Azért 5 randi után, ha valóban érdeklem, szerintem felhívna időnként, de minimum többször jelentkezne.
Mit gondoltok?
hat szerintem ez a dolog nem fog menni.
vannak meg rendesebb pasik is.
1 nap nem hiv, vagy max ketto mert tenyleg el van foglalva, de hogy 8 napig nem hiv , az mar kritikan aluli.
hagyad hogy o epitgesse a baratsagokat, addig te epitgessel egy komoly kapcolatot valaki massal.
Köszi. Az, hogy én szeretném, ha ebből kapcsolat lenne, nem kérdéses. Legutóbbi két alkalommal felutaztam hozzá, hogy találkozhassunk. Iszonyat korán keltem, csak, hogy sokat lehessünk együtt, és nagyon későn is utaztam haza, pedig másnap már dolgoztam. Ráadásul mindezt úgy, hogy az utazás sem olcsó mulatság nekem.
Ezzel ő is tisztában van.
Viszont az nőként szerintem nem az én dolgom, hogy elsőként küldjek sms-t neki, ha már számot cseréltünk, vagy elsőként hívjam fel.
Én pontosan ugyanezt éltem át! Neten ismertem meg, ő 33 éves, nagyon zárkózott pasi, mi 7 alkalommal találkoztunk. Ha én nem küldök sms-t, akkor előfordul, hogy 5 napig nem is kommunikáltunk!Én viszont beleszerettem és volt mát testiség is!:-)
Szóval, ha tetszik legyél türelmes, sajnos vannak ilyenek, akiknek idő kell a bizalomhoz, elfogadáshoz!
Köszi. Mióta kiírtam a kérdést, több idő telt el, ugyanis most már ki van emelve. Ide s tova nem keres semmilyen formában 12 napja.
Az, hogy nem akar mélyen beavatni a titkaiba, mert idő kell neki a bizalomhoz, nem mentség az érdeklődés hiányára.
Kíváncsi vagyok, mikor fog jelentkezni, ám nálam most már lapát díjas ez a pasi.
Megszerettem és tetszik, de nem fogom eltűrni, hogy ilyen szinten elhanyagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!