Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy csajjal az egyetemről, kb. 1 hónapja. (Régebb óta ismerjük egymást.) Van pasija. Viszont akkor nem értem, hogy miért velem lóg...a másik pedig az, hogy szinte mindig csak én keresem őt, hogy megyek valahova, és jön-e ő is... és rögtön igent mond.

Szerintetek mit akarhat? Normális válaszokat kérek! Előre is köszi :)

2011. dec. 10. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
nemtom
2011. dec. 11. 00:01
 2/6 Lerin válasza:
Általában a legjobb módszer a dolgokra történő konkrét rákérdezés. Valószínűleg csak unatkozik, és Te épp kéznél vagy. Kérdezz, és tanulj.
2011. dec. 11. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,mondjuk ez is megfordult már a fejemben, amit írtál...
2011. dec. 11. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismered a Tarzan-effektust??

Amíg az egyik liánt nem fogja biztos kézzel, addig a másikat nem ereszti...

De lehet csak jót tesz az egójának, hogy udvarolsz neki.

23F

2011. dec. 11. 01:16
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak barátkozni akar. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni :)
2011. dec. 11. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hm.. Nekem is van barátom, mégis sokat lógok srácokkal, mert velük jobban kijövök, mint a lányokkal, és közvetlen, haverkodós típus vagyok (egy bizonyos pontig, mélyebb barátságot kötni nagyon hosszú és nehéz folyamat:)). Senkitől semmi többet nem akarnék, mint barátság, ezt a barátom is tudja, nem is féltékenykedik. Lehet, hogy a lány is ilyen típus, jól kijön veled, bír, és ennyi.
2011. dec. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!