Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak szeretnék majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak szeretnék majd az évfordulónkra gravíroztatni, szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval majd januárban leszünk 1éve együtt, és arra gondoltam, hogy egy tollra gravíroztatnék neki. Végülis suliba jár még, szóval gyakran használná, gondolom. Szerintetek örülne egy pasi egy ilyennek? Azt sem tudom, hogy pontosan mit kéne ráíratni, a nevünket, vagy a dátumot, amikor összejöttünk? Vagy a mostani dátumot? Segítsetek légyszi, annyira tanácstalan vagyok..
2011. dec. 24. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, még nem volt kapcsolatom, de én olyannak örülnék, amire az én nevem van gravírozva.
2011. dec. 24. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
én 1 éves fordulónkra kulcstartót gravíroztattam. az egyik felén a nevünkkel, a másik felén a dátummal amikor összejöttünk :) tetszett neki nagyon. nem cigizik? öngyújtóba sztem jobb lenne, mint tollba
2011. dec. 24. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokszor kaptam barátnőmtől gravírozott ajándékot. Extrém bicós vagyok. Egyik alkalommal egy gyönyörű biciklilánc szemre gravíroztatta rá a nevünket. Egyik oldalra az övét, másikra az enyémet. Egy kis ékszerkapocs is volt rajta. Az az egyetlen "ékszer" amit viselek. Nem szeretem az ékszereket, de azt nagyon. Kaptam tőle alacsony profilú, szegecselt platform pedált is. Abba I(szív)U volt belesavazva. Egyik alkalommal, mikor darabokra volt szedve a bicóm, az anodizált kormányba saját kezével karcolta bele a nevét és egy szívet. Azt mondta, ha nem tetszik, vagy ezzel tönkretette vesz egy ugyanolyan kormánycsövet. Ehelyett kapott egy átlátszó védőbevonatot, azt a kormányt csak akkor cserélem le, ha eltörik (lehet hogy soha). A bukósisakomat is összefirkálta.

Ha dohányzik a barátod, akkor az öngyújtót én is jobban ajánlom ajándéknak. Mondjuk nekem mindegy mit ad, örülök neki. Már csak azért is, mert tőle kaptam.

2011. dec. 24. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én karácsonyra gravíroztattam egy öngyújtót a barátomnak, amire csak annyi van írva, hogy "kedvesemnek". Ennyi és nem több( nem csak ezt kapja tőlem) remélem örül majd neki.

Szerintem amúgy ezek a gravírozós cuccok nagyon egyediek.

2011. dec. 24. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is nagyon egyedi, biztos örülne egy ilyennek. "Sajnos" nem dohányzik, bár ez csak most sajnos, amúgy örülök neki:D Viszont a kulcstartó jó ötlet, nem is gondoltam rá. Köszönöm szépen mindenkinek:)
2011. dec. 24. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
3-nak még: igen, az nagyon jó ötlet volt a barátnődtől, ha tényleg ilyen biciklimániás vagy:) Ő viszont nem nagyon szokott biciklizni, legtöbbször gyalog, vagy kocsival megy.
2011. dec. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!