Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak szeretnék majd az évfordulónkra gravíroztatni, szerintetek milyen ötlet?
Sokszor kaptam barátnőmtől gravírozott ajándékot. Extrém bicós vagyok. Egyik alkalommal egy gyönyörű biciklilánc szemre gravíroztatta rá a nevünket. Egyik oldalra az övét, másikra az enyémet. Egy kis ékszerkapocs is volt rajta. Az az egyetlen "ékszer" amit viselek. Nem szeretem az ékszereket, de azt nagyon. Kaptam tőle alacsony profilú, szegecselt platform pedált is. Abba I(szív)U volt belesavazva. Egyik alkalommal, mikor darabokra volt szedve a bicóm, az anodizált kormányba saját kezével karcolta bele a nevét és egy szívet. Azt mondta, ha nem tetszik, vagy ezzel tönkretette vesz egy ugyanolyan kormánycsövet. Ehelyett kapott egy átlátszó védőbevonatot, azt a kormányt csak akkor cserélem le, ha eltörik (lehet hogy soha). A bukósisakomat is összefirkálta.
Ha dohányzik a barátod, akkor az öngyújtót én is jobban ajánlom ajándéknak. Mondjuk nekem mindegy mit ad, örülök neki. Már csak azért is, mert tőle kaptam.
Én karácsonyra gravíroztattam egy öngyújtót a barátomnak, amire csak annyi van írva, hogy "kedvesemnek". Ennyi és nem több( nem csak ezt kapja tőlem) remélem örül majd neki.
Szerintem amúgy ezek a gravírozós cuccok nagyon egyediek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!