Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez aranyos ötlet?
Figyelt kérdés
A barátom péniszét feldíszíteném mint egy kis karácsony fát. :)
17/L
2011. dec. 24. 01:25
1/23 Beviz Elek válasza:
Szerintem értékelni fogja! Akassz rá csillagszórót is :D
2/23 Macs1209 válasza:
Persze, a zárlatos karácsonyfaizzónak kifejezetten örülni fog...
3/23 A kérdező kommentje:
:D
csillagszórót azért nem. :D
2011. dec. 24. 01:28
4/23 anonim válasza:
Édesanyám rózsás kendőt kössön a makkomra
Ha bemegyek a discoba ne higyjék,hogy kobra xD
5/23 Macs1209 válasza:
mondjuk láttam Lidl-be ilyen DIY mézeskalácsházat? valami ilyesmire gondoltál?
6/23 Beviz Elek válasza:
XDDDDDD
Figyelj.. Őszinte leszek... Szerintem egy karácsonyfa jellegű díszítés után kiverné a fogaidat.
Jobban örülne ha: Reggel iszol valamit, gyűjtesz egy kis nyálat, majd szépen rámozdulnál a kolbászára és bönyállal dolgoznál rajta. A végterméket teljesen mind a szádba engednéd. Vigyázz, ne nyeld le! Köpd az arcára és FUSS!
8/23 anonim válasza:
egy kis forró gyertyaviasz biztosan beinditaná. De na karácsonyfa, akkor ne felejtsd el a megfaragását sem, hogy jól illeszkedjen. Célszerszám a kisbalta vagy ács szekerce.
9/23 Bigskorpio válasza:
Szerintem a fiuknak nem az számít, hogyan néz ki, hanem az, hogy hova megy be.
Ha érted.
10/23 Macs1209 válasza:
Azért szerintem a csajnak se mindegy, hogy mi dugja meg.. egy mézeskalács vagy egy csillagszóró :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!