Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok segíteni? Valami ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval tetszik egy lány.Az a baj ,hogy nem találkoztam vele még személyesen csak nagyon régen.Ráírtam párszor facebookon ,de olyankor is majdnem mindig csak én írok rá javarészt csak a kérdéseimre válaszol próbáltam már elhívni egy ,két helyre de mindig nemet mondott ,de én akkor is szeretnék találkozni vele.Tudnátok valami ötletet adni ,hogy hogy hívjam el valahova?
2011. dec. 22. 15:19
 1/9 BlackSword ***** válasza:
Hagyd békén!!! Nyilvánvalóan nem akar tőled semmit sem...
2011. dec. 22. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem értesz a szép szóból? A nem, az nem.
2011. dec. 22. 15:23
 3/9 A kérdező kommentje:

ok tudom írtam is többet de lefagyott a gépem és nem küldte el az egészet

szóval a folytatás: igazából nem is mit barátnő képzelem el hanem mint egy rendes lány barát ,mert tudom ,hogy mint pasi esélyem sem lenne nála.:(

F 15

2011. dec. 22. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek erőlködsz?
2011. dec. 22. 15:36
 5/9 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet h egyből belevágsz és elhívod valahova.Először próbáld meg jobban megismerni,beszélgess vele,próbáld meg kideríteni hogy mi a közös kettőtökben..mert akkor ha már tudod, biztos lesz téma is amiről beszélgethettek..és ne eröltesd neki ezt az egészet.Szerintem nem minden lány azt szereti ha egy fiú nagyon rámenős..(én sem..)ha fb-on úgy ír neked mintha le akarna rázni ,és csak 1-2 szavas válaszokat ad,az valószínű hogy azért van,mert tudatni akarja veled,hogy nem szeretne tőled semmi komolyat,szval valahogy finoman add a tudtára, hogy nem szeretnél tőle semmi olyat..és h csak azt szeretnéd ha barátok lennétek..aztán lehe h ha később jobban megismer téged szívesen elmegy majd veled valahova és lehet h kialakulhat még valami.CSAK NE ERÖLTESS SEMMIT!!
2011. dec. 22. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:
ok
2011. dec. 22. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre ötletet? Hááááát?

Mindig nemet mond, sose keres magától, csak arra válaszol amit kérdezel... ez nagyon egyértelműen jelzi, hogy totál nem érdekled. Felesleges erőltetni még egy "barátságot" is, mert ez nyilván nem az lenne a részedről. Fogadd el, ennyit tehetsz.

2011. dec. 25. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
jajj, velem is volt ilyen, mármint én a lány helyében vagyok, kérlek ne csináld, annyira idegesítő, tudom hogy fáj, de ne tedd. magad alatt ásod a fát...
2011. dec. 25. 18:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsonak:hàny èves vagy?
2011. dec. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!