Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet?
Nem sokára itt a karácsony, és arra gondoltam, hogy az lesz az ajándékom, hogy megkérem a barátnőm kezét. Egyébként még elég fiatalok vagyunk ő 16 én 17 :)De komolyan gondoljuk az egészet. Most picit több mint 4 hónapja vagyunk együtt, de ez előtt már 2x próbálkoztunk kapcsolattal, csak volt egy 3. személy aki mindig szétszedett bennünket. Nagyon szeretem Őt és nagyon tisztelem és felnézek rá, nem egy átlagos 16 éves lány, valahogy kitűnik a többi közül, legalább is számomra^^
A lényeg, hogy szeretjük egymást és ez volna a karácsonyi meglepetésem számára :) Nos? ^^
az lesz az ajándékom, hogy megkérem a barátnőm kezét
16-17 évesen ez KURV@RA ROSSZ ÖTLET!!!!!
4 HÓNAP UTÁN??!!
Mi értelme lenne? El tudod tartani? Tudnátok együtt élni?
Gondold már végig, hogy mit jelent egy házasság ember!
Ha magadtól nem megy, hát kérdezd meg a szüleidet!
23F
Őszintém remélem, hogy a kérdés kamu. ha nem, rúgjad magad tarkón, hátha attól megjön az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!