Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne reagálnom a barátom tettére?
Igazából eléggé ki vagyok borulva, de nem szeretnék olyan sablon, viccbe illő feleség/barátnő lenni, aki mindenen kiakad és sodrófával várja haza a kocsmából hazaérkező párját...
Tegnap elment barátjával inni, egy-két sörről volt szó, és hogy még nappali járattal jön haza. Ehhez képest reggel hatra ért haza alkoholtól bűzösen. Elég sokáig vártam őt boldogan ébren, aztán szomorúan aludni tértem. Amikor hazaért, visszaaludni már nem tudtam, úgyhogy itt vagyok hullafáradtan és roppantul csalódottan.
Most kéne keltenem, hogy odaérjünk anyukámhoz és segítsünk neki hazavinni a karácsonyfát meg ilyenek... De képtelen vagyok hozzászólni. Annyira elszomorít, és én ezt úgy veszem, hogy ennyire nem tisztel, becsül engem, hogy a nagy vedelés közben nem jutottam eszébe, hogy "na akkor hazatérek a kedvesemhez, hiszen 'korán' kelünk és ígértem neki, hogy megcsinálok pár dolgot a ház körül".
Még csak két hónapja lakunk együtt és én ezt nem fogom tolerálni, ha így viselkedik velem.
Mit tegyek most? Mit tegyek a jövőben, hogy ez ne ismétlődjön meg?
Együtt laktok? :O
Lehet ez a probléma. Kiakar használni téged mit sem törődve veled =/
Sürgősen beszélned kell vele és ha ezt nem fogadja el akkor jobb ha véget vetettek a kapcsolatotoknak.
Hát nemtom. Én mindig letisztázom, hogy barátom mikor akar inni és mennyire?
Ő nem jár el rendszeresen inni, de ha elmegy, akkor általában legkorábban éjfél- hajnali egy után esik haza tök részegen. Szóval ilyenkor nem is várok tőle csodát, elszöszmötölgetek magamban, csinálom azt, amit nélküle szoktam, aztán ha megjön és mondja a hülyeségeit igyekszem minél gyorsabban lefektetni, hogy hagyjon már aludni engem is.
De mi ezt általában előre megbeszéltük, hogy "cica ma elmegyek haverokkal sörözni, majd jövök - okés" szóval nem ilyen váratlan fordulat, és pont karácsony előtt azért necces...
Hát keltsd fel, normálisan, mondd meg neki, hogy nincs bajod azzal ha sörözik, de karácsonykor másnaposnak lenni igazán cinkes, és legközelebb ez ne forduljon elő, majd rúgjon be szilveszterkor, vagy valami, de most kötelezettségeitek vannak (a fa meg minden) úgyhogy erre gondolhatott volna.
És ezeket a nézeteltéréseket leginkább úgy előzhetitek meg, ha rendszeresen kommunikáltok egymással....
20L
HAHAHA
Úgy kell nektek, nőknek alkoholistákkal összejönnötök! Megérdemlitek!
Elittátok az összes pénzt a hónap elején? Ezek szerint te is alkoholista vagy. Akkor meg mi a problémád? (Vagy ő egyedül itta el az összes pénzt? Akkor is, hatványozottan megérdemled.)
09:50
Csakis a magad nevében nyilatkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!