Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor barát vagyok neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor barát vagyok neki vagy szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki elvileg csak barátként tekint rám, viszont ennek ellenére, olyanokat mond, hogy elnézné már, hogy sürgök a konyhában és csinálok neki valami finom vacsit, meg képeket tárol rólam a gépén nem is keveset, meg ő biztosra veszi hogy még fogunk együtt aludni. Előfordult már, hogy megcsókolt de utána összezavarodott... Sétálunk kézen fogva, meghív italra és ehetek a szendvicséből. És mindig kér puszit és szereti ha babusgatom. Most akkor mivan? Tényleg csak barátként tekint rám, ezt ő mondta.

17/L

2011. dec. 23. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
ha azt mondta akkor mit nem értesz rajta?
2011. dec. 23. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
érdekes a pali
2011. dec. 23. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én a barát/nőmmel biztos nem akarnék együtt aludni (a szó klasszikus értelmében vett barátnőről beszélek).
2011. dec. 23. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak bizonytalan az érzéseibe. Nemrég volt túl egy szakításon... És össze van zavarodva.
2011. dec. 23. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen helyzetben vagyok csak velem a lany csinalta ugyanezt... Megmondtam neki hogy akkor hanyagoljuk inkabb a temat... Aztan sirva hivott hogy nem birja ki nelkulem. Holnap kene talalkoznom vele. Fogok is, de innentol max megkurom aztan mehet amerre lat. Amikor oszinten szereti az ember nem kell, most meg megis kellenek? En ezt nem vagom ><
2011. dec. 24. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsónak emelem kalapom a módszere előtt!!
2011. dec. 24. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!