Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret, vagy ck barat? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, vagy ck barat? Milyen jeleket ad egy fiu?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy osztalytarsam, akivel mindig egyutt logunk. En tobbet erzek iranta a baratsagnal, de nemtudom hogy o mit erez irantam. Ki szeretnem deriteni, hogy akar-e valamit tolem, csak nemtudom hogy hogyan...:((...Lassan mar 2 eve hogy egyutt logunk mindenfele...
2010. febr. 15. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
füst jeleket
2010. febr. 15. 19:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt...nagyon hasznos volt...gondolom fiu vagy:P...komoly sracok/lanyok velemenyet kerem...teljesen tanacstalan vagyok:((
2010. febr. 15. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:

füst jel :D

Szerintem erre a kérdésre te is tudod a választ csak nem vagy biztos benne. Ha mindig rád mosolyog vagy mindig segítőkész akkor biztos hogy tetszel neki. De ha nagyon de nagyon biztosra akarsz menni, akkor egyszerűen elbeszélgettek kettőtökről. Ennyi az egész

2010. febr. 15. 19:47
 4/10 anonim válasza:

köszönjük az 1. értelmes hozzászólást. -.-

Szerintem ha tetszel neki, akkor próbál mindig a közeledben lenni, nevet a rossz vicceiden, ő is próbál vicces lenni, rád mosolyog, ha észreveszed, hogy néz, akkor lesüti a szemét, stb. De ha megkérdezed, akkor biztosra mehetsz, de csak akkor mondd el, hogy mit érzel, ha neki is tetszel!

2010. febr. 15. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
morze jeleket
2010. febr. 15. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:
es ha elmondom es kinevet?...nemtudom...annyira felek...amugy mi vagyunk az osztaly 'bolondjai'...hulyeseget csinalunk mindenbol...es mar nagyon sokszor volt ugy, hogy egy bizonyos helyre hivtak a haverjai, de inkabb velem ment...hogy mondjam el neki, anelkul hogy ramenjen a baratsagunk?...valakinek valami otlet?...fiuk...vallott nektek mar csaj szerelmet? hogyan reagaltatok le?
2010. febr. 15. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ha a haverjai helyett veled van inkább akkor valószínűleg tetszel neki. Mivel már 2 éve barátok vagytok és ezek szerint nagyon jó barátok, ezért szerintem nem kell aggódnod amiatt, hogy kinevetne. Ne szerelmet vallj neki, csak mond meg h neked tetszik mint pasi és h úgy gondolod h lehetne köztetek több is és kérdezd meg h ő is akarná-e. Ha tetszel neki akkor valószínűleg ő is akarja majd. Bár nekem volt egy ismerősöm aki majdnem összejött az egyik nagyon jó barátjával, de aztán nem lett köztük semmi mert fontosabbnak tartották a barátságukat. Csak h ezzel is számolj, de szerintem bejössz neki:).Hajrá
2010. febr. 15. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem terhes vagy !
2010. márc. 23. 16:52
 9/10 A kérdező kommentje:
te meg egy medvedisznoember vagy:D
2010. márc. 23. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Na figyelj:)

Én abból veszem észre mindig, hogy tetszem egy srácnak, hogy folyton hozzám ér:) Ha valaki tetszik neked, igyekszel minél közelebb kerülni hozzá testileg is... Ha ölelget, átkarol, csikiz, stb. akkor szerintem nyert ügyed van:)

2010. márc. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!