Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan érzésed, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan érzésed, hogy szakítani akartál, de féltél hogy megbánod?

Figyelt kérdés
Hogy úgy érezted vmi miatt, véget akarsz vetni a kapcsolatnak, de azért voltak benned kétségek? Mi lett végül?
2011. dec. 23. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
a kétségek idővel erősödnek,és ígyis úgyis szakítás lesz a vége.aztán csak az elvesztegetett idő miatt siránkozol.velem így volt.4 hónap után tudtam h vége,mégis húztam 2 évig,mert reménykedtem h megváltozik:):)
2011. dec. 23. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:

első..4 hónap után tudtad hogy nem megy, mégis bírtad 2 évig? Az durva...Mi tartott mellette eddig? És mi miatt nem ment?

Amúgy velem is volt és valóban vége lesz az ilyennek

2011. dec. 23. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen voltak. Pár hónapja voltunk még csak együtt. Még barátnőmnek is mondtam hogy nem tudom hogy kell-e nekem ez az egész, meg sokat gondoltam rá hogy szakítani kellene. De végül nem tettem, és most már 3 éve együtt vagyunk és olyan jó minden és nagyon-nagyon szeretem. 20L
2011. dec. 23. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
igen, és nem bántam meg
2011. dec. 23. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen... végül szakítottam. Életem legjobb döntése volt. Azóta mindketten boldogok vagyunk valaki mással.
2011. dec. 23. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
második: még a naplómba is beleírtam egy hét után h attól félek h cserben fog hagyni:)amúgy azért maradtam vele addig mert mindig azt mondta amit hallani akartam,csak a tettei meg mást mondtak.ő volt az első nagy szerelem,sokáig tartott rájönnöm h attól mert valaki nem mond nemet még nem jelenti azt sem h igen.ő tudta h nem szeret annyira mint én őt,de hagyta hogy szenvedjek,amikor elmondtam neki a dolgokat akkor megnyugtatott h szeret,meg így meg úgy,én meg hinni akartam neki
2011. dec. 23. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyen érzésem, de végül nem tettem meg és jó vége lett/van. Semmi oka nem volt, csak úgy rám tört ez az érzés.

Ez már jó 4-5 éve történt.

2011. dec. 23. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Én az elején voltam így. Egy 3 napos kapcsolatot leszámítva nem volt a párom előtt barátom, de az is évekkel korábban volt. Féltem az egész helyzettől, nem tudtam hova tenni, a 2. randira el sem akartam menni, pedig jó volt az első. Egy kolléganőmnek paráztam munkában, hogy milyen indokkal kéne lemondanom... Aztán ő bölcsen megmondta, adjak a dolognak esélyt, párszor találkozzak még vele, majd kialakul. Igaza volt. :) Már együtt élünk.
2011. dec. 23. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Életem legszebb és legkínkeservesebb 7hónapja volt, ha jó volt, akkor nagyon jó, de megmérgezte minden második percét a pasas a féltékenykedéseivel, a kishitűségével, a büszkeségével.Tudtam h ilyen mély vonzalmat soha többé nem fogok érezni senki iránt, ezért húztam amíg bírtam, aztán vettem egy nagy levegőt és kidobtam. 5hónap múlva összefutottam egy teára az első szerelmemmel, összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerek, szép nyálas happyend:-) Jah és a különbség: ez olyan mint a kés a vajban, a 7hónapos folyamatosan akadozott, egyet léptünk előre, kettőt hátra, eldöntöttem h én jobbat érdemlek. És jobb lett:-)
2011. dec. 23. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Volt. Nem is egyszer. A kapcsolatunk első éveiben. Kb. első két évében.

És nem csak az én fejemben fordult meg, de az övében is.

Szakítottunk többször is. Volt, hogy egy-két hétig pihentettük a kapcsolatot, volt, hogy a párom mondta el egy rossz szitu után , hogy úgy jött, hogy szakít velem, csak hogy más problémám is volt épp akkor, nem tette meg, volt, hogy már eggyütt laktunk, akkor is nekem lett elegem, és közöltem, hogy ez így nem mehet tovább, de mivel nem volt egyszerű a szétköltözés, mire megoldottuk volna, kibékültünk, volt, hogy nyaralás alatt zörrentünk össze, páromnál szintén egy utolsó csepp lehetett, közölte, hogy vége, élmény volt úgy hazajönni nyaralásból...De végül akkor is kibékültünk.

Azóta már a 11. évünket tapossuk közösen, már házasokként, és mindketten tudjuk, hogy életünk legnagyobb bakija lett volna, ha anno szakítunk egyszer is végleg.

Ma már a szakítás gondolata sok éve fel sem merül, egyre boldogabbak vagyunk eggyütt, egyre jobban szeretjük egymást ( igen, még a mai napig is ), egyre jobban ragaszkodunk egymáshoz.

Tehát az, hogy ha egyszer felmerül a szakítás gondolata, annak előbb-utóbb az is lesz a vége, az nem valós.

Szerintem nálunk azért lehetett ilyen zötyögős a kapcsolatunk eleje, és szakítások gondolatával tarkított, mert mindketten akkor már régóta egyedül voltunk, hozzá voltunk szokva, hogy a magunk ura vagyunk...De szerencsére mindketten éreztük, hogy a másikat annál jobban szeretjük, minthogy hagyjuk, hogy ez közénk állhasson, és legyűrtük, nyertünk:)

2011. dec. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!