Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ez az igazság! Véleményetek?
Figyelt kérdés
Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk...2011. dec. 23. 18:34
1/15 anonim válasza:
Gratulálok. Amúgy ezt szerintem harmadszorra írták ki.
2/15 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, és jól érzem magam :D
17/F
4/15 anonim válasza:
Egy nap el elfuserált drogos mellett ébredsz, rádöbbensz, hogy ez hülyeség.
5/15 anonim válasza:
Nos, ha Őket választjátok, akkor meg is érdemlitek a sorsotokat, álszent RlBANC0K! ;)
6/15 anonim válasza:
nem igazán érdekel, jól elvagyok én a prostikkal :D
8/15 anonim válasza:
Tisza Katát sunáznám, de a könyveit égetni kéne.
10/15 anonim válasza:
igen én is olvastam ezt a cikket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!