Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi lehet az igazság? Higgyek neki?
Van egy fiú... Régebben nagyon jó barátok voltunk, de ez mindkettőnk részéről átalakult ... Megszerettük egymást. Legalábbis én őt biztosan... Ő is azt mondja, hogy szeret engem, de nem tudom. Ebben szeretném a segítségeteket kérni... A történet a következő! :
Van egy barátnője, akivel néha látszódik, hogy mintha szeretnék egymást... De néha meg inkább a fiú küldi el a francba... (szép szóval)... illetve ez van többször... Általában lent vagyunk ismerősökkel és van olyan, hogy nem zavarja, hogy ott van a barátnője, engem ölelget ,stb.
Azt mondja szeret, csak valamiért ragaszkodik a barátnőjéhez... Megértem persze :) De most akkor el kéne hinnem, hogy szeret? Megéri várni egy picit?? :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem úgy szeret,ahogy te őt....szóval ő kevésbé szeret,és még más formában is.
A jelenlegi barátnőjét hol elküldi,hol nem,szóval megbízhatatlan,gyerekes,döntésképtelen pasi.Gondolod,hogy veled jobban viselkedne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!