Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az amivel eddig megleptétek a párotok?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi, h. milyen ajándékok, gesztusok azok, amivel meg lehet lepni a másik illatőt, mivel én is szeretnék kedveskedni a barátomnak valamivel 1 év re.

16/L

2009. máj. 19. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:

mi az egy eves evfordulonkon elmentunk kettesben vacsizni.tole kaptam egy szal rozsat es a vacsit en meg keszitettem neki egy keptartot amibe a kettonk kepet tettem.(szereti az altalam keszitett dolgokat)

15/l

2009. máj. 19. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy időben, még amikor csak 2-3 hónapja jártunk, elkezdtem kicsi leveleket írogatni neki, és mindegyiket eltettem, végül egy egész halomnyi összegyűlt belőlük :) Ezeket mindig akkor írtam, amikor magányosnak éreztem magam és épp nem lehettünk együtt, de csak akkor adtam oda neki őket, amikor úgy éreztem, itt az ideje. Így utólag még inkább láthatta, hogy már akkor is mennyire szerettem és milyen nehezen bírtam nélküle. :)

Az egy éves évfordulónkon többek között egy fotóalbumot adtam neki, benne az egy év alatt készült képeinkkel (nagy bánata volt, hogy neki nincsenek kézzelfogható fotói rólunk, csak a számítógépen, ezért előhívattam neki a képeket, és egy nagyon szép albumba rendeztem őket :)) Kapott még mellé egy szív alakú kis noteszt, amibe szerelmes idézeteket írtam ki, mindegyiket más színű tollal, és vettem neki egy szép férfikarkötőt is :)

De ami a gesztusokat illeti, volt egy olyan eset is, amikor úgy volt, hogy nem találkozunk (egészségügyi gondok miatt), én viszont fogtam magam, és kimentem hozzá (én Bp egyik végében lakom, ő meg pont a másikban:D). Amikor az ajtó előtt álltam, írtam neki egy sms-t: "Itt állok a ház előtt, és egy ölelésre vágyom..." Döbbenten kinézett az ablakon, én meg a nyakába ugrottam :) Annyira örült nekem, összevissza ölelgetett-puszilgatott, alig akart elengedni:)

A másfél éves fordulónkon (ami vasárnap volt) libegőzni vitt, mert tudta, hogy még sosem volt alkalmam kipróbálni, és hogy nagy vágyam. :)

A többi már kicsit személyre szólóbb, úgy értem, hogy pl. a párom imádja anyukám töltött tojását, és egyszer pont az volt itthon a kaja, eltettem a saját adagom felét, és amikor végzett a munkahelyén, elvittem neki :) Meg ő sajnos tejérzékeny, és vettem neki a kedvenc eper ízű szójatejéből egy litereset :)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2009. máj. 19. 17:06
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm, ilyen válaszokat kérek, ahol, konkrét ajándékok, gesztusok vannak, hátha én is meríthetek ötleteket!!!:-)

köszönöm:-)

2009. máj. 19. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Elmentünk többször együtt enni, kapott teljesen random egy szál virágot amit szeret, szereti a francia sanzonokat, így szereztem neki egy válogatást, gyűrűt egy olyan készletből, amelyből már volt nyaklánca, Táskát, sálat, bögrét, marcipánrózsát és igazi rózsát, moziztunk.. Igazából olyan ajándékokat próbáltam választani, aminek tudtam hogy örülni fog. Figyeltem miket mond, mikor eltört a bögréje, tetszett neki egy póló a boltban és titokban megvettem, láttam egy kutyás kulcstartót(olyan fajta kutyája volt)...

Ennyi jutott eszembe.

De szerintem nem belőlünk meríts, inkább (bár sablon szöveg) "belőle". Egyszerűen figyeld mit mond, hátha elejt egy megjegyzést. Persze ez friss pároknál nem könnyű.

Az is jó taktika, ha simán rákérdezel, "csak érdekel, semmi komoly"alapon, aztán kettővel később megleped vele. Én így vettem a páromnak mamuszt, magamtól soha nem tudtam volna, hogy szeretne/örülne neki.

2009. máj. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!