Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen egy jó pasi?
Első szűrő:külső,külső,külső
(vagyis maximális vonzalom,tetszik,bejön mint férfi,kedvelem a külsejét)...ebből következik,hogy kiváncsivá tesz,vajon milyen lehet belül.
Ha elkezdünk ismerkedni,akkor :
a)mégjobban megkedvelem,mert van valami vonzó a belsejében is
b)rájövök,hogy semmi sem tetszik a belsejében és nem folytatom az ismerkedést
c)rájövök,hogy semmi sem tetszik benne,mégis iszonyatosan vonzódom hozzá,megmagyarázhatatlanul és az eszemmel tudom,hogy hülység lenne vele együtt lenni,mégis össze akarok vele jönni.(ez a legrosszabb eset!).
Szóval a kérdésre válaszolva 50%külső és 50% belső kell hozzá.Viszont nem fogok valakihez vonzódni csak azért mert belsőleg a toppon van.Ideig-óráig meg tudom kedvelni a külsejét,elfogadni,és talán minimális vonzalom is kialakul,de úgymond kompromisszum és megalkuvás miatt.Ez persze aztán eltűnik.Mert ha nincs meg az az egetrengető fizikai vonzalom,akkor tényleg egy kalap kakát sem ér az egész.Volt már tapasztalatom ilyenben elég sokszor.Szóval nem szabad alább adni.
Külső meg kell hogy fogjon,a belső pedig meg kell,hogy tartson.
25L
Eloszor a kulso szamit. Nekem ket dolog ami fontos, ne legyen alacsonyabb nalam, es ne legyen testes/tul izmos. Ha ez megvan, akkor a szemet szoktam nezni. A szem nagyon sok mindent elarul az emberrol. Es nagyon keves fiunak van olyan tekintete amivel megfog, amivel tenyleg megfog. Nem ures, hanem vannak benne erzelmek es intelligencia. Ebben az evben, ha osszeszamolom osszesen harom ilyen pasival talalkoztam. Persze volt tobb is aki tetszett, de ez a harom volt az akikre azt mondanam, hogy tetotol-talpig ferfi.
Belsoleg legyen kivancsi a vilagra, nyitott az uj dolgokra, hajtsa a megismeres vagya. Ne legyen egy agymosott tvbamulo zombie, hanem tudjon gondolkodni, es nagyon fontos, hogy ne tudjam ot csak ugy iranyitani, mert akkor minden tiszteletem elveszik iranta.
Valami ilyesmik.
Ha egy nő minél hosszabban ecseteli ezt, annál problémásabb. Normális nő nem kezd el képeket és szűrőket felépíteni magában az alapvetőkön kívül.
(ne legyen ápolatlan vagy agresszív)
Lehet keresni pl okos hapsit, de ha a nő agyilag egy cosmopolitan magazin, akkor örök esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!